borde packa...

...men sitter och kollar skor. Hittade precis det perfekta paret! I precis den modellen jag ville ha, inte för hög klack och hyfsat billiga. Räknar med att det borde bli ca 400 kr inklusive frakten.
Jude Shoes Angel Buckle Wedge Heel $60, yesstyle.com

Annars inget intressant, mina högtalare knasar så nu ska jag äta och starta om datorn för att se om de funkar bättre då....

fgvbh,jnkm

massor med inspiration till en rubrik, jajamen!

Har bestämt mig för att åka till Stockholm ändå. Såååå imorgon blir det till att springa till MM på håltimman och ta ut pengar så att jag kan betala, wheeeee. Undrar om det blir mycket tid till shopping? Man vet aldrig, bäst att föra över lite extra till kortet ändå. Kanske blir kidnappad av ett gäng duvor som utpressar mig på brödsmulor och det kan bli dyrt!!11


bild från för typ ett halvår sedan när mitt hår var nyfärgat. ska nog be min madre att hjälpa mig att bleka det i helgen så att jag slipper springa runt i Stockholm som en orangehårig lantis.

maxat.

Idag skiner solen för första gången på ca 7000 månader. Härligt! Ska fira denna historiska tilldragelse med att äta kladdkaka som jag slängde ihop vid klockan elva igår kväll. Och vindruvor såklart. Älskar vindruvor haha.

För övrigt mår jag ungefär som en död fisk. Det jag trodde var en liten förkylning har inte släppt än och urkkkkk. Ska ju till Stockholm på måndag med skolan också men eftersom vi får 625748 uppgifter att göra i samband med resan är jag inte speciellt taggad för att vara ärlig. Hatar NV. Lisa ska inte med och klasserna ska gå var för sig så jag kommer inte ens att kunna hänga med Helmut. Katastrof!!!111


ledsen hezt!

i ♥ tumblr


haha jag dör...

;D


från asiat.blogg.se

finns väl inte så mycket mer att säga för bilden talar sitt tydliga språk.......... :D

Den 18 februari 2011

Ligger i Susannas säng just nu och kollar på Fokis videoblogg om deras nya lägenhet...man blir ju inte lite avundsjuk eller så, nejnej. Speciellt inte eftersom hon ska på Korea town-konserten också, åhhh! Se SNSD (eller Girls' Generation som hon skrev) live liksom....

Tyckte jag hörde någonting om att baka kladdkaka...ska vi röra oss mot köket kanske?


Päron får man inte äta hur som helst...

..för då är man mobbad, enligt Moa iallafall som tyckte att det var hur stört som helst att jag åt päronet uppifrån och ner. Pfft, jag är väl man eller?

Just nu sitter jag iallafall och äter överbliven pizza från igår, kollar på några framträdanden från M!Countdown och alldeles strax ska jag påbörja det oändliga arbetet med att rensa ut min garderob....förhoppningsvis tar det inte hela dagen för jag måste packa också. Ska nämligen till Susanna imorgon!


Kim Bo Kyung - Desperado

Sjukt duktig tjej som var med Superstar K, typ den koreanska versionen av Idol. :D

hezt

(Det är typ min standardrubrik när jag inte vet vad jag ska skriva annars så jag antar att den kommer dyka upp ganska ofta...)

Bakade som sagt bullar igår, det första som hände var att vi upptäckte att det inte fanns tillräckligt med mjölk så mamma hällde i grädde istället. Gör inte det, råder jag er. Bullarna blev hur torra som helst och kändes typ som wienerbröd. Dessutom jäste de knappt och ja.....äckelbullar helt enkelt!


Bild från när jag och Susanna bakade bullar någon gång i somras....tyvärr blev inte gårdagens bullar riktigt så!

Ikväll ska jag gå och lägga mig i tid har jag bestämt, ska nämligen rensa min garderob imorgon och det kommer nog ta sin tid. Har så sjukt mycket kläder jag inte använder/vuxit ur men ändå inte slängt, så förhoppningsvis blir det ett par lådor min låtsassyster kan få!

Valentine's Day

...och det är ju kul för de som har någon att tillbringa den med. Vilket alltså inte inkluderar mig. Hm!
Men jaja, ingen idé att sitta och deppa för det även om man är mer eller mindre frivilligt singel! Jag har istället tillbringat min dag med att läsa senaste numret av ELLE, lyssna på albumet jag skrev om igår på repeat (precis lika bra som jag trodde och helt klart värt 20 dollar), ut och gå en stund, måla naglarna i rosa och silver (lite Alla hjärtans dag-tema plus att det matchade min tröja 8D) samt räkna lite matte.

Dessutom har jag inte varit helt utan kärlek idag för jag fick en jättefin present av min kompis Sam. Hon hade tydligen planerat detta i flera dagar och jag anade ingenting förrän hon helt random frågade mig vad klockan var här i Sverige (hon bor i Kentucky så det är sex timmars tidsskillnad). Men hon ville bara vara säker på att det verkligen var den 14:de här innan hon skickade bilden, haha!


Så söt och jag blev riktigt rörd ♥ (killen på bilden är min favoritmedlem i en av mina favvogrupper)

Imorgon är min mami ledig från jobbet och då ska vi baka kanelbullar, huhu. Egentligen hade vi planerat att åka till Göteborg men varken jag eller min bror var speciellt taggade och då tyckte vi att det var roligare att vara hemma och göra något istället.

Nu ska jag titta på några fler Gossip Girl-avsnitt (riktigt bra var det faktiskt) och sen hade Love visst laddat ner Shanghai Noon & Shanghai Knights som jag älskar så då ska jag nog titta på en eller båda. Godnatt! ♥

Everyone sees but only a few understand

Idag har jag inte gjort någonting vettigt alls. Var ganska mycket jättetrött efter i fredags (lördags?) eftersom några kompisar var här på filmkväll och vi inte gick och lade oss förrän klockan åtta. Dessutom var vi tvungna att gå upp vid ett så att de hann med bussen och eftersom jag suger på att gå och lägga mig i tid somnade jag inte förrän vid fyra inatt...ʘ‿ʘ

Så idag har jag inte orkat göra något annat än att spela Angry Birds, läsa ut Sputnikälskling, börja på Kafka på stranden (båda av Haruki Murakami), grilla (i februari...) och just nu sitter jag och kollar på Gossip Girl medan jag väntar på att en av mina favoritgrupper ska släppa sitt nya album. Min vän Amanda har nämligen tjatat på mig i 327 år att jag ska titta på det så igår laddade jag ner hela säsong 1 (minus de fem sista avsnitten, hm) och än så länge verkar det åtminstone ganska lovande!


Bild från weheartit.com, redigerad av mig

Susanna är bäst!1!!!!!!111ettettett

Detta var tydligen vad Susanna ville att mitt allra första inlägg skulle handla om så då får jag väl göra henne till lags! Varsågod Susanna, mitt första blogginlägg handlar om dig.

Fast ne. Måste ju skriva om lite annat också.

Just nu sitter jag och leker i Photoshop och försöker förbättra mina skillz. Valde nämligen digital bild som mitt 50-poängsval i skolan så det är väl lika bra att förbereda sig lite! Mina bilder är inte direkt något att skryta med men det är kul som bara den!