try not to fuck with your feelings


helt galetttttttttt hur man kan vara så jävla bra

nu ska jag äta svampomelett och ha brunch-mys med la famille, vi synes!

fashionista

Ska banne mig köpa en pälsmössa! Prövade denna nedan på Kappahl innan idag men kunde inte bestämma mig för om den passade eller inte. Och ja - pälsmössor är egentligen riktigt fula men tydligen trendiga och man kan ju alltid ge någon ett gott skratt?

endast 149:- så passa på! Nästa vecka är de säkerligen helt ute!

snart är det jul!

Sitter och äter sardiner i tomatsås direkt från burken. Till det mina älskade coco pops. Helt klart en nyttig och näringsriktig kvällsmat! Ska nog dricka lite glögg efter maten också, köpte det i förrgår och flaskan är snart slut :| iallafall, härmed förklarar jag julen invigd!


jul för tre år sedan

usch, onsdag

Vet att man ska vara positiv och så men jag är en sån där vars humör påverkas av vädret (kan bero på att jag måste cykla 3 km i det två gånger per dag) så när det är dåligt väder är jag ingen muntergök direkt! Plus att onsdagar för min del innebär åtta timmar i skolan och bara tråkiga lektioner, hu :(

Nåväl, nu när klagandet är över kan man ägna resten av inlägget åt något roligare! Till exempel som att tala om att min vän Stefan ska låna min mycket tighta och figurnära randiga tröja till sin fransmans-utklädnad på en Halloweenfest i helgen! Ignorerar det faktum att jag inte kan gå för att festen är på en nattklubb med 18-årsgräns...klagvarning... Men ja, med tanke på hur han lär se ut i den kommer jag förmodligen bli mycket glad av bilderna jag blivit lovad ;)



stilig herre jag och susanna hittade på carlings någon gång. förslag på utklädnad till halloween kanske??

COCO POPS IN DA HOUSE

Bokstavligt talat!!!!


http://open.spotify.com/track/534QUVg9Rf5FbLaXcvssBE

Nejmen hallå, har visst haft besöksrekord gånger 100000 idag?? TREVLIGT!

Sitter i min säng och ska alldeles strax gå och lägga mig. Sörjer. En nationell katastrof av enorma mått har nämligen drabbat mig - jag har tappat bort min mobilladdare. Eller ja, adaptern som man sätter i vägguttaget, så vill jag ladda min telefon nu måste jag ha på datorn hela natten...I-landsproblem på högsta nivå javisst!

Något annat som också är sorgligt är att jag kan se min matte D-bok härifrån. Matte i sig är i och för sig deprimerande men just den här boken påminner mig om att jag har 150 poäng IG att ta igen inom det närmsta halvåret. Whoops.


bild från i lördags
Tror den säger ganska mycket om vad vi gjorde så ska inte gå in på några detaljer, men det handlade om en morgonrock. ;)

weieldlfndödömf

(kreativt försök till rubrik)

Drar en mobilblogg lite snabbt såhär då, ska strax dra mig hemåt. Fint väder osv idag, sluta tidigt också! Älskar tisdagar :) snart lov också, jaaaaaaa. Inviger med att åka en sväng till göteborg med Emilia och eventuellt Amanda!

ytterst seriös och övergiven tjej på persondatorer imorse, varken Amanda eller Stefan var där...................


En stjärtgosses memoarer

Ligger i sängen och kollar på Sommaren med Maja. Så jävla bra är det. Så jävla bra är hon.


Varvar med The Sounds @ Rock am Ring 2010, feeeeeeeett. Kanske skulle planera in en eventuell festival i sommar?


99:-

Ni vet den där känslan när ens gratis Spotify-tid tar slut? Jag har precis upplevt den för första gången. Det är fruktansvärt!!! Kände mig tvungen att vara olaglig chey och ladda ner två album, fy på mig. Längtar efter min födelsedag/julafton så jag kan glädjas åt små fyrkantiga, platta paket inslagna i fint papper (stryper någon om jag inte får åtminstone någon av Crossing the Rubicon, Something to Die For eller Mariefred Sessions). Hade helst önskat mig dem på vinyl, men har ju tyvärr inget att spela dem på då...

Nåja, imorgon kommer Amanda och Emilia hit för singelkväll! Vi ska dricka oss fulla på rödvin (bag-in-box for mature women-style), gå osminkade och iklädda mjukisbyxor upp till pizzerian och se på snyftiga filmer tills klockan två. Har iallafall hört att det är så man gör.



din mamma

Idag var jag, Lisa och Stina på den stora återvinningscentralen i Borås för att göra research till vårt projektarbete. Det var intressant, inte alls som man föreställer sig en "sopstation"! Dock var lukten precis som förväntat - inte Chanel no.9 med andra ord.

Åkte hem till Skene efter det och tog en fika på Ernholms, blev irriterad på världens drygaste expedit inne på Apoteket och kom hem tre timmar tidigare än i vanliga fall (härligt med dagar utan någon skola alls). Imorgon är det fredag!!!!


för på hösten känner man sig sådär typiskt svensk.

image description

lyssnar helt plötsligt bara på svensk musik. vettefan vad som hänt men känner att jag är i desperat behov av förnyelse. sisådär 5-6 cd-skivor som åker upp på önskelistan i alla fall. nya glasögon har jag också och idag gick jag med linser till skolan för första gången. dock är det en oönskad händelse att jag tappade min kaffemugg i golvet så att den gick i kras. men kanske är det också ett tecken på förändring. och sån tur hade jag att städerskan kom precis när muggen gått sönder.


The Sounds - Home is where your heart is
The Sounds - No one sleeps when I'm awake
Viktorious - When we were 10
Erik Hassle - Stay away

rewind

Igår var jag och Amanda på 80-talsfest. Inte jätteroligt, men ändå helt okej! Det roligaste var nog att klä ut sig och våra outfits blev helgrymma om jag får säga det själv. Dock glömde vi bort att ta bild...


Helt vanlig dag på naturprogrammet

matte är skoj


tic toc

Hehehe verkar visst bara vara jag som kan blogga från mobilappen? Trevlig överraskning och dessutom behövlig så förbannad på mig själv som jag är just nu. JCDLVKGCNFSKÖGBLF.

Nåja, helt överjävlig har den här dagen inte varit; några små (men väldigt trevliga!) saker har den allt innehållit! Spexfoto har också tagits och av vad jag såg blir det nog väldigt bra!


 

 


I'd do it again if I could

Testar blogg-appen för första gången! Har läst lite varstans att den inte funkar så värst bra så vi får väl se...

Hade inga lektioner igår så jag, Amanda och Elin åkte in till Borås för lite shopping och jag lyckades med det nästintill omöjliga uppdraget att hitta ett par passande jeans! Gina tricot, 500 kr och de sitter nästan perfekt. Sånt gillas!

Därefter ringde Andreas och frågade om vi ville komma hem till honom och det ville vi förstås, så kvällen/natten spenderades där med x antal filmer och liter cola.

Kom hem för ett par timmar sen och har sedan dess suttit klistrad framför Viasat history. Har upptäckt att det finns sjukt många bra program där oväntat nog!