sista kvällen


Årsresumé del 3

SEPTEMBER
 
 
Kom in på universitetet och började skolan!
 
 
new franz
 
 
Klippte av ett antal decimeter från håret!
 
 
pizzamys med hela familjen
 
 
fikade med idisslarn på Skrädderiet ♥
 
 
introducerade mamma för iphone-kameran...
 
 
...gick sådär när hon skulle försöka själv
 
 
testade att göra gradient nails för första gången, rätt nöjd faktiskt!
 
OKTOBER
 
bestod visst av en himla massa mat;
 
 
lunch med jp,
 
 
matlagning och kvalitetstid med lillebror i vår nyrenoverade källare,
 
 
 
samt indisk lunch med mamma
 
 
objuden nattgäst...
 
 
en mera välkommen gäst! Världens bästa Anna hälsade på mig och vi partade loss hemma hos Klara,
 
 
gosade på Nils Ericson-terminalen
 
 
och gick på fantastisk dansföreställning!
 
 
(lite öl måste man ju hinna trycka in också)
 
NOVEMBER
 
 
börjar månaden med tenta-öl
 
 
öl
 
 
öl
 
 
och jaa sen opererades jag ju! före vs. efter. Även om det är väldigt skönt att slippa underbettet måste jag erkänna att jag saknar mitt gamla utseende ibland. Efter detta var jag hemma i två veckor, sen vart det:
 
 
Jul på Liseberg
 
 
keso
 
 
och öl, såklart
 
DECEMBER
 
 
Sticky Fingers,
 
 
Bingolotto,
 
 
och Kårkällarn!
 
 
 
julstöket började med klass-bak hemma hos mig
 
 
jag fyllde 19
 
 
det blev jul
 
 
 
..och till sist nyår! 
 
 
 
 
Så! Detta sammanfattar mitt 2012 och jag hoppas att 2013 har börjat lika bra för er som det har för mig. 
 
BONUS: Bakom kulisserna på nyårsbild #2
 
 
 

åhhhhh skiiiiiit

hade ju tidsinställt del 3 av årsresumén och allt men blogg.se var visst hungrigt och åt upp den??? bajjssssss. Nåja. Får fixa det imorgon. Här får ni en bild på två bilder på mig när jag var en liten och söt vietnames, den till vänster är från när jag gick i trean och den högra är antingen från tvåan eller fyran. Håhå jaja. Pannan den växte och ögonen de krympte...
 

studentdröm

 
så här hade det ju inte varit helt fel om min nya lägenhet såg ut!

kvällsblogg

Heeeeej bloggis. Här ligger jag nytvättad och uppfräschad i min säng och ska alldeles strax krypa till kojs, men ett litet inlägg om lördagskvällen ska vi få till först!
 
Kaoset (för det var det) började med att jag glömde både att käka och ta med mig linser innan jag sprang till bussen. Fortunately, there are two ways at the central station to solve this matter. Sub- och Lens-. Hahahaha. Med det avklarat fortsatte jag hem till Tove (gick dock till fel uppgång först, är någon förvånad eller) där vi käkade, drack vin och fixade oss.
 
 
Temat var The Rocky Horror Picture Show så här snålades det inte på sminket, även lösfransar testades för första gången!
 
Vid 9-tiden (??) kom Klara, Adam och Linus. Vi fem förfestade tills ca 11 då vi begav oss mot Kårkällarn där jag, lagom full och förvirrad, inledde genom att försöka betala den gratis garderoben med en 500-lapp (applåder på den allts).



Finaste kompisarna!




Tove tyckte det var lite för soligt, tur att Linus hade glajjorna redo



duckface, den nyktra klassikern



klart jag också var tvungen att testa dessa fabulösa glasögon





En glittrig hatt till är aldrig fel om man vill vara lika fabulös som Linus här! Denna stal vi från okänd person vid samma bord och Adam blev så fäst vid den att han bar den resten av kvällen





CamWow passar vid alla tillfällen, nykter som full



 
Vi lyckades även haffa Cissi som annars stod i baren denna kväll
 
Jadå såatteee. Under de 90 minuter vi spenderade där lyckades jag häva i mig cider, öl, Sambuca, Jäger och avslutningsvis en shot tequila. Därav följer att jag naturligtvis blev jääääääättefull, ramlade och skrapade upp knät så blodet rann precis utanför Sticky Fingers dit vi styrde stegen efter att kårkällarn stängt. Naturligtvis kom vi inte in heller och därefter är mitt minne blankt förutom att vi var på McDonald's där Klara baddade mitt knä med en meter blött toapapper. Ramlade in hos Linus vid okänd tidpunkt imorse och sov sedan gott fram till klockan halv elva, då jag upptäckte att jag tydligen hade varit vaken vid halv nio redan och smsat "(〜◔▽◔)〜" till Anna hahhahahsfhsjghsd. Nåja, vi drack kaffe, käkade vidunderligt goda mackor och babblade på så bra att jag missade min buss med en hårsmån och fick vänta en och en halv timme tills nästa kom. Typisk söndag på det sättet, lite trist avslut på en annars väldigt rolig helg!

senila tjejen

Ja tro det eller ej men jag hade faktiskt glömt bort min årsresumé...Lovar att nästa del kommer upp imorgon eller på måndag, idag hinner jag inte för nu ska jag hoppa in i duschen och sedan bär det av hem till Tove för att göra oss i ordning inför ikväll. Det är nämligen pub med The Rocky Horror Picture Show-tema på Kårkällarn ikväll och eftersom deras sminkningar är minst sagt speciella har Tove lovat att hjälpa mig. Så snällt hihi. Hoppas alla andra också får en bra kväll!
 
 
såhär kommer jag se ut nertill...det blir nog en kall kväll

smile-tips tack!

Innan jag opererades log jag aldrig så att tänderna syntes när jag skulle posera på kort eller liknande, eftersom jag tyckte att det var så himla fult med underbettet. Det var alltså bara när jag verkligen skrattade på riktigt som gaddarna åkte fram och jag såg nog inte så himla fager ut alltid då heller...Men iaf, nu när jag inte har underbett längre upptäckte jag att jag inte vet hur man ler fint när tänderna syns eftersom jag aldrig har tränat? 
 
 
Ser ju lagom stel ut! Såååå om någon har tips på hur jag kan le mer naturligt mottages de tacksamt!

VT 13

 
...starts today! För mig var det upp kl. 05:00 imorse som gällde, dusch, frukost och sen iväg till skolan för att inleda denna termin med lite grammatik. Efter föreläsningen hade vi rast ända fram till 13:30 så då gick jag, Tolda och Johanna och tog en kaffe på Avenyn, härligt! Tillbaka på skolan käkade vi lunch med de andra, köpte kompendium och sen bar det av till Viktoriagatan för ett VOC/MCT-test. Har jag någonsin trott att jag var bra på engelska krossades den illusionen idag kan jag ju säga. Av 120 ord kanske jag kunde knappt hälften? USCH. Nåja, en mysig kväll hos Klara med dipp, vindruvor och diverse snacks avslutade dagen ganska bra och nu ligger jag halvt död i min säng och försöker samla kraft till att ta mig upp. Over and out.
 
ps. jag är sjuuuuuuukt trött efter att ha sovit typ 6h så detta inlägg är väldigt dåligt och inte så värst sammanhängande

exo - hawak kamay

 
hawak kamay = tagalog for "holding hands"
13-01-19 k-pop concert in manila

you're my obsession.

Beställde lite bilder för ett tag sen och i förrgår låg det ett tjockt, silvrigt paket i min brevlåda när jag kom hem. 91 stycken utskrifter på bl.a. Infinite, SNSD och EXO blev det!
 

17/1

Idag har jag inte gjort något alls då jag har varit ledig från skolan, och det har varit så skönt så. Eller jo lite har jag ju gjort såklart, plockade i ordning lite i mitt rum som förberedelse för flytten, pratade i telefon någon timme med en vän och beställde böcker till nya terminen. 1003 kronor gick det på. Hörde ni?? ETT TUSEN TRE JÄVLA KRONOR! Den smärtan kändes fysiskt kan jag tala om, men efter att jag beklagat mig lite på Twitter och min vän Mia berättade för mig att en enda av hennes böcker till den här terminen kostade 1500:- tröstade jag mig med tanken på att det i alla fall kunde ha varit värre.
 
 
årsresumé är extra skoj för man hittar bilder man hade glömt bort! den här är från i våras när jag var modell på Therese och Christinas modevisning. superskoj även fast det tog två pers och en himla massa tid att locka min massiva hårman, haha!

Årsresumé del 2

MAJ
 
Bytte tydligen kön? 
 
 
Balen!!!!!!!!!!!!! Finns mycket att säga om denna kväll, bör dock inte göra det ha-ha
 
 
Johan, Ida, jag, Dan, Amanda och Johannes. Det var olidligt hett denna dag, som synes inte ett enda moln på himlen och även vi som inte bar svart kostym svettades Niagarafall.
 
 
Alan! Åh jag saknar dig min vän, snart kommer vi inte ens bo grannar längre...
 
 
jag och Dan the man! Även han var sprudlande glad, fastän det inte riktigt syns
 
 
Johanna, Amanda och jag
 
 
William och Elin under middagen, dom var väldigt snygga men inte så värst roade
 
 
Återhämtning dagen därpå, sedan efter ytterligare en dag städade jag ur mitt skåp!! Och sen...
 
 
...drog vi till Santoriiniiiiii!!!! 
 
 
Det gillades av mig och Daniel, en klapp på magen fick han också
 
 
Tänkte ta kort på klostret men estefano ansåg sig själv vara vackrare
 
 
På flygplatsen den dagen vi skulle åka hem, tror nog alla kan se vilken otroligt stärkande viloresa vi hade så pigg och fräsch som jag såg ut
 
JUNI
 
Mitt immunförsvar slog tillbaka efter den tuffa Greklandsbehandlingen, men när jag blev frisk var det bara roligheter på gång!
 
 
Någon som vågar chansa på vad?? Ha? Ha?
 
 
JJJAAAAA bra gissat det var ju STUDENTEN! Här en bild på mig, Emma B och Lisa, glada gladare gladast!
Dagen med stort D inleddes med champagnefrukost hos mig halv sju, Stefan försökte vara rolig och sa klockan sex prick till stackars August
 
 
Elin var inte med på detta kort men det var hennes skylt! Finns nog inte mycket som kan skilja oss åt (måste även påpeka att skylten förmodligen blev bäst på den här bilden)
 
 
Förfest hos mig innan vi drog till Kinna stadshotell på kvällen (snabbspolade förbi släktkalaset med mat, presenter & grejer ni vet hur det funkar)
 


 
Sen, blöt kväll på hotellet, återställde i några veckor efter det genom att hänga i skogen och käka god mat
 
 
En dag i Göteborg med Amanda
 
 
Midsommar spenderades först med släkt och på kvällen med goda vänner! Tårtan stod jag för
 
JULI 
 
 
Hängde mycket med E&W denna månad, här var jag även och kollade på när Williams band repade
 
 
William och Robin tränade även nya sexställningar!
 
 
Game night, Simon krossade ett glas och fick leka städkärring
 
 
Amanda blev oavsiktligt ginger, här natt-hängde vi med Alan
 
 
Ett annat nattligt äventyr, Tor-Erik och William nakenbadar i Hedegärdesjön (mest troligt är även att det är varandras kalsonger de håller i handen)
 
 
I slutet av månaden åkte jag upp till Stockholm för att äntligen träffa min fina Anna! Spenderade några soliga, fantastiska dagar där med henne, Nea och Inno. Vi sprang omkring på stan, åt glass vid vattnet, gick på bio och hade kul på Naturhistoriska bland annat.
 



 
AUGUSTI
 
Jag har ingen riktig koll på vad jag gjorde i augusti, förutom att jag provjobbade på en restaurang när jag trodde att jag inte kom in på universitetet. Men de här bilderna hittade jag iallafall!
 
 
Sushi med lillebror på Casablanca
 
 
Herr och fru Krax flyttade till eget och hade inflyttningsfest! japp minns detta med en bild på mig själv
 
 
Augusti avslutades med Åsas 11-årskalas, jag och Jonas hade kul med iSwap-appen den kvällen!


Årsresumé del 1

JANUARI
 
Då jag fyllde 18 sista söndagen innan jullovet dröjde det nästan en månad innan jag fick utnyttja min nyvunna rätt att lagligt dricka alkohol, men jag gjorde det med besked! Nypremiären av Kullaberg och jag räknar det fortfarande som en av de bästa utekvällarna hittills. Sista terminen av gymnasiet kickade igång och Stefan firade ytterligare ett halvår av allas favoritkurs persondatorer med en liten glass!
 
 
FEBRUARI
 
Käkade frukost hemma hos Stefan (äckelvarning till max!!!!)
 
 
Blev facerapad av Ali ca 4537683 gånger...
 
 
...så jag hämnades med att lägga ut vackra bilder på honom!
 
 
fist med amääääända
 
 
MARS
 
Blev morgonmänniska av okänd anledning?
 
 
Vår altan var inte helt fel den här månaden!
 
 
Kings of k-pop gjorde comeback med kvartalets bästa låt
 
Mer fezt, just detta tillfälle med Amanda, Johannes, Stefan & Alan! episka wizard sticks
 
 
APRIL
 
Klippte mig kort och blev blondin
 
 
Pluggade biologi med William, tror inte jag fick så bra betyg på det provet..
 
 
EXO gjorde debut och blev snabbt topp 5 bland mina absoluta favoriter. älskar er, bara lite ♥
 
 
Fick även köpt min balklänning sent omsider, bild på den kommer i maj månad!

baaaaaaaajs

sitter på l'école med klara & cissi nu och försöker pilla ihop min loggbok till omvärldskunskapen. hittills har jag skrivit så många tecken som det finns i ordet "handlingsplan". shit va bra de går
 
 
jag och anna på nyår :)

9/1

Hej hopp! Vad har ni för er en dag som denna? Själv var jag i Borås hos tandläkaren innan, nu ikväll har jag ätit pizza och laddade precis ner sista delen av Sagan om konungens återkomst som jag ska kolla på nu. De sänder ju Sagan om ringen i TV4 på lördagar just nu, men eftersom jag har levt i någon slags LOTR-mani ända sedan jag såg Bilbo kunde jag inte hålla mig tills helgen denna gång. Tihi!!
 
Jag håller även på och försöker pilla ihop den obligatoriska årsresumén för att lägga upp på bloggen någon gång snart. Egentligen hade jag inte tänkt göra någon alls men så bläddrade jag igenom min facebook (tack tidslinjen <3) och insåg att mitt 2012 faktiskt var ganska händelserikt ändå?! Jag tog ju studenten för sjutton, bara det förtjänar ju ett helt eget inlägg nästan!!
 
 
Jag, Ida, Amanda och Elin på studenten (skrattar fortfarande åt att vi står i längdordning)
Åhhh mina fina, snart ses vi!!! <3

JAG DÖR

http://a.tumblr.com/tumblr_lxv5vxIQYW1qe1aewo1.mp3
 
alltså även om ni inte gillar justin bieber så gör det denna enda gång. jag lovar att ni inte kommer ångra er.

blogglista

Medan jag ändå håller på och ignorerar tentan som ska in imorgon kan jag väl slänga in en totalt meningslös lista också ellerrrr
 

1. Du gör en ”Bridget Jones” och kommer till en fest och upptäcker att det bara är du som har klätt ut dig. Vad gör du?

Jag är ju en sån där extremt mesig person så jag hade väl förmodligen skämts ihjäl och gått hem. Men om någon tyckte min utklädnad var fin hade de kanske funkat!

 

2. Vad önskar du att du hade uppfunnit?

Jaa jag läste ju om Facebooks börsvärde för inte så länge sedan

 

3. Nämn tre saker som du är bra på.

Skjuta upp saker, lyssna och skriva jävligt snabbt på diverse elektroniska manicker

 

4. Om du var elitidrottare, inom vilken gren hade du varit då?

Segway-polo!

 

5. Bästa teveserie någonsin?

Jag följer inga serier faktiskt, men förra sommaren laddade jag ner fyra säsonger av Heroes och satt klistrad framför datorn i ungefär lika många dagar


6. Vilket stjärntecken är du?

Skytt.

 

7. Hur ser ditt drömboende ut?

Gangnam vore coolt, fast utan den där 150% kreditkortsskulden jag har hört är vanlig där...Nejje men. Om vi snackar för bara mig nu vill jag ha en tvåa eller trea i något fräsigt område i en riktigt stor stad, Seoul, Hong Kong, Ho Chi Minh eller liknande. Högt upp så utsikten är bra och high end så det bara skriker om det!! Ah juste disk- och tvättmaskin i själva lägenheten gärna. Man är inte så bortskämd med det som student.

 

8. Om du fick lov att hoppa in i en film och vara en av huvudpersonerna där, vilken film hade du valt och vilken huvudperson hade du velat vara?

Men Gandalf hallåååååå (vem vill inte)

 

9. Frukt eller grönsaker?

Frukt. (Jag vet att grönsaker är bättre men sch)

 

10. Vilken är den bästa veckodagen?

Det måste ju finnas en anledning till att Rebecca Black sjunger om just fredagar och att låten är så populär??

 

11. Vilken är din favorithögtid?

Julen naturligtvis, den är ju bäst i både mat/mys/stämning/tv/aktivitets-kategorin såklart. Men jag tycker påsken känns väldigt underskattad? Nästan exakt som jul ju fast utan presenter men oftast med 200% bättre väder!

 

inlägg utan bilder är tråkiga så här kommer en av mina favoritbilder på sehun hohihihodsfsjhsjhfsjhfks han är så ful min lille snuttiplutt <3333

 

 

 

 


너 잘났어 정말

 
åhhh jag älskar er så

Dagens outfit (feat. studielitteratur)

på begäran av klara & cissi
 
 
Byxor: Gekås
Vänster strumpa: Gina tricot
Höger strumpa: bootleg SNSD-merch från kpoptown (Yoona)
Böcker: bokus.com tror jag

웃자

 
Jag, Anna och hennes mamma var vid Kaknästornet i onsdags och fikade
 
Då var Stockholmstrippen färdig för denna gång och jag äntrade göteborgsk mark någon gång strax före sju igår kväll. Grym, super, awesome och diverse liknande ord är vad som kan beskriva de fyra dagarna! Bästa var så klart att träffa Anna min babe och bror men också Nea och Inno förstås. Till och med Tina hann jag äntligen träffa några timmar innan mitt tåg gick!
 
Nyårsafton var lugn men ändå grymt kul, jag, Anna och Nea lagade mat, umgicks och kollade på fyrverkerier såklart. Finns ett antal bilder på min dator som nog bör stanna där...
Dagen efter, nyårsdagen, var vi verkligen inget undantag från regeln och precis som de flesta andra här i landet vaknade vi seeeeeent (14:15 ca) och startade det nya året med varsin pizza <3
 
I onsdags turistade vi oss som sagt och därefter åkte vi in till stan för att träffa Inno. Ingen hade någon idé om vad vi skulle göra så det blev ett spontant biobesök (Mammas pojkar) och därefter sushimiddag i säkert tre timmar. Haha när vi hade ätit färdigt satt vi och pratade en bra stund, sen kom vi på att vi ville ha efterrätt och därefter blev det ännu mer snack...!
 
Sammantaget har jag haft ett väldigt bra nyår och även om jag trivs bäst här på Sveriges framsida kan jag inte vänta tills jag får återse mina 08:or igen!