(人鱼的眼泪)

 
Chachaa bloggen :P xD ^^ här sitter jag med fågelbo på huvudet i källaren hos mamma och filosoferar. Åkte hit i torsdags då min käre bror fyllde hela 17 år. Kan ni fatta, den lille skiten?! Ja jesus, när jag var 17 var jag ju liksom vuxen ni vet bara ett år från 18 ju, men Love är fortfarande typ elva i mina ögon. Tror alla med småsyskon kan känna igen sig i den här situationen...
 
Även Elin befann sig i Skene denna helg, då nästan hela Williams familj hade dragit iväg till Bråvalla och behövde hund- slash barnvakt. Så igår spenderade vi kvällen med tacos, kortspel och prat ända till ett på natten. Även William hann jag träffa en stund då han och Tommy bara hade varit iväg över dagen för att kolla på BFMV. Skönt att se att han inte hade förändrats så mycket sen sist; utan att märka det backade han på en stor jävla sten vid infarten och drog den med sig säkert en meter...
 
 
bästa vän är du!

The Hives

För ett tag sen (kom igen, det kan inte bara vara jag som inte håller koll på dagarna såhär års) var jag, Tove, Cissi på Liseberg och såg The Hives! I och med att vi har våra Lisebergskort (fri entré hela sommaren+julmarknaden) var det helt gratis, men jag hade definitivt kunnat tänka mig att betala inträde för The Hives skull. Gillade dem helt otroligt mycket när jag var sådär 14-15, och konserten tog mig lite tillbaka till den tiden igen.
 
Det var rätt mycket folk där men de stod ändå glest, så vi kryssade oss ganska lätt fram till ett ställe med bra utsikt precis bakom de allra mest hardcore fansen. Dock visade sig våra platser SUGA senare, eftersom vi hamnade precis på kanten till den mest idiotiska moshpit jag någon varit med om. De struntade verkligen totalt i vem som var med eller inte, och hela extranumret blev förstört p.g.a. att vi istället för att lyssna var tvungna att se till att inte bli skadade. Men på det hela taget var det en grym kväll, krönt av denna bild:
 
 
Alltså FATTAR ni hur nära jag var fucking Howlin' Pelle jävla Almqvist????????? Det var liksom två pers mellan oss och hade jag krigat lite till hade jag lätt kunnat nudda honom. Men han hade sagt till oss att sitta ner på huk en stund tidigare så det var bara att lyda...Det var nog lika bra att jag inte fick röra vid honom ändå, mitt tillfälligt fjortonåriga jag hade förmodligen svimmat och handen, den hade jag aldrig tvättat igen.
 

Gör det i en limousin

 
Med denna i öronen dansar jag iväg till Willys! Dock inte i en limousin utan helt för egen maskin (grymt rim eller vad)
 
 

Zara//Monki

 
 
Blus Zara // Tröja Monki
 
Lite shopping så här på en helt vanlig måndag. Får väl låtsas att det är någon slags morot för att ta mig igenom resten av veckan på topp...
 
Innan det var jag med Cissi på Göteborg Wok och käkade frukostlunch då jag inte hade ätit något innan. Eller ja, snarare frukost+lunch+middag+fyra mellanmål för herregud vad jag tryckte i mig. Först en tallrik med säkert tio bitar sushi, sen en omgång av de färdiga varmrätterna och efter det lite från det bordet som man själv plockar av och ger till kocken så han steker direkt (den tallriken var pytteliten okej). Finalen fick bli glass med chokladsås och en kopp kaffe! Haha Jesus jag kan lova att det var två bollar som rullade ut från restaurangen och vidare bort mot Arkaden. En sväng på Zara och sedan vidare till Mango hann vi med innan Cissi drog till stationen för att möta sin bror som kom för att hälsa på henne! Jag fortsatte själv in i en affär eller två men det räckte ju uppenbarligen, som synes på bilderna...Löööööv the sweater, 150:- på sommarrean!

Midsommar

Hej bloggen! Jag vet att jag har glömt bort dig lite grann det sista, men jag har ändå massor att skriva om, jag lovar. Till exempel var det ju midsommar igår så varför inte börja med det?
 
Min midsommar blev väldigt hastigt och lustigt planerad. Tills jag kom hem från mamma i tisdags hade jag ingen aning om var/när/hur jag skulle tillbringa denna högtid, men hur det nu var hamnade jag hemma hos Cissis pojkvän och hans roomie, tillsammans med de tre ovan nämnda och ytterligare två kompisar till dem. Riktigt trevliga killar allihopa och jag hade en jättebra kväll! Dock upptäckte jag imorse att jag har fått två enorma myggbett på varsitt ben och då menar jag verkligen ENORMA. Storleksmässigt - som halva min handflata och helt stela, jag förstår inte vad som har hänt då jag inte ens kände att jag blev stucken igår. Kan det vara en allergisk reaktion kanske?? 
 
Nåja, på dagen var i alla fall jag och Cissi borta vid Trädgårdsföreningen där de bjöd på traditionellt midsommarfirande med stång, dans och hela baletten. Dock gjorde vädret (regn+kvavt och hett som bara den) att vi inte var speciellt små grodorna-sugna och istället satte vi oss på uteserveringen och tog en fika, sedan snabbt hem igen för att göra sig i ordning och koka potatis till kvällens firande. Summa summarum; jag är nöjd med min midsommar och det hoppas jag att ni andra också är!
 
 
 
 
Skulle bara skala ägget mot Albins panna...
 
 
Fint par med fin bakgrund!
 
 
Kvällens outfitta var denna gamla favorit från H&M; här är bakgrunden mindre vacker men jag försökte bara släta ut mina nyanlända affischer ok
 
 
svenne-mode initiated: blåa linser på ;)

00:55

 

Finbesök

Nea och Anna var ju som sagt onsdag-söndag hos mig förra veckan! Vi hittade på bl.a. detta:
 
Minigolf i Vasastan
 
 
Liseberg (andra gången samma vecka för mig då jag var där på tisdagen med mina klasskompisar)
 
 
 
 
Bio! Och ja, SJÄLVKLART lyckades jag klanta till det och missa att vi skulle gå på Biopalatset och inte Bergakungen. Nåja, det värsta som hände var att vi fick vänta 40 minuter och byta After Earth mot Fast & Furious 6. Middag hann vi med innan också på bions restaurang och jag mådde sjuuukt illa under första halvan av filmen för att jag var så mätt.
 
 
 
Åhhh mina fina, nu ses vi inte förrän i augusti igen men då jäklar ska det festas loss ordentligt! Annas 18-årsfest står nämligen på schemat!!!!!!!!!

Allsång på Skansen

AGHAAGHAHGAHAHAA oh maj gaaaad, det här måste ju vara fetaste gästlistan på åratal??? Finns någon i nästan varenda program jag vill se ju. Någon som kan gissa vilka datum jag taggar mest?!
 
 

Fler bilder tagna med min nya kamera

Hörde de fanns en effekt som hette "förskönande" så tänkte att jag skulle testa den.............
 
 
 
 
 
 

Stockholm

 
 
 
 

Ny kamera!

Ahmen grabbaaar, jag glömde ju tillägga att bilden på skorna i det förra inlägget var tagen med min nya kamera! En Sony Cybershot HX-20v fick det bli, alltså ingen fancy systemkamera som jag har trånat efter i så många år utan en vanlig kompaktkamera. Dock är den ju naturligtvis inte dålig för det, I lööööv it. Bilden nedan är den första jag tog haha...Superbra kamera men en aning obehagligt att se sig själv så skarpt i detalj. Rysningar. Tur det finns Photoshop!!!
 

Les chaussures

 
Sandaler och ballerina är ju ett måste på sommaren, i alla fall om man som jag aldrig kommer förstå trenden med att lalla omkring i shorts/kjol/klänning med läderstövlar/-kängor till. Båda dessa par är införskaffade på rean dessutom så 149:- för sandalerna från Deichmann och ballerinorna kostade 169:- på Asos. Billigt med tanke på att vissa skor säljs för det sammanlagda priset när man kollar i affärerna här i stan...

D-Day

Godmorgon! Sitter just nu på 100-bussen (kom på att de nog har wifi ombord här hehe). Är så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen och hungrig dessutom. Om ni råkar sitta på samma buss som jag, säg inte hej, för risken är att jag är otrevlig eller förvirrad (helst båda två)!

Idag har jag tusen och en saker att göra och hur det kommer gå i detta tillstånd blir ju intressant att se. Råkar ni befinna er i Borås senare idag och stöter på mig, se gärna till att jag inte snubblar ner i ån och ge mig en kopp kaffe...

Inga roliga bilder på mobilen så jag kan väl passa på att visa er min nya bakgrundsbild, erkänn vacker?!


Hejdå huvudstaden

 
Jag lever, om nu någon trodde något annat! Glömde bara bort att blogga efter den sista tentan helt enkelt, tokigt!!!!!!! Sitter just nu i alla fall i Annas rum efter att precis ha kommit hem från vietnamesiska ambassaden. Visum fixat, nu ska jag bara få tillbaka det!
 
Idag är min sista dag här i Solna och jag har haft en grym helg med fina vänner. Trots det känns det inte ett dugg jobbigt att säga hejdå denna gång, för redan på onsdag kommer Anna och Nea ner och bor hos mig tills på söndag, woohoo! Bl.a. ska vi gå på Liseberg samt äta sushi är det tänkt, misstänker även att låten nedan kommer att spelas mer än en gång:
  
 
ignorera gärna ylandet ja...