MY BABY


FOOD

Köpte väldigt mycket mat förra torsdagen haha?!
 
 
Fika med Cissi på Café Berlin
 
 
Lite sushi måste man få sig till livs då och då!

The last few days

Ja de har varit riktigt roliga! I lördags firade vi att de tyskapluggande delarna av vår clique hade kämpat sig igenom två tentor på lika många dagar med ett par välförtjänta öl på Queen's Head (jag förtjänade dem också fastän inte jag hade skrivit någon tenta ok). Därefter drog jag, Rasmus, Klara och två kompisar till henne vidare till Excet och dansade loss vilket var riktigt kul! Dock slutade inte kvällen lika roligt men aja...Har i alla fall fått massa konstiga och roliga flashbacks såhär i efterhand hahahaha. Igår fikade vi ute på Motgångens gräsmatta, ett slags avskedskalas innan påsken splittrar oss kan man säga då Jolly flög till Finland redan idag och Klara ska hem till Falköping innan hon drar vidare till Stockholm. Det var kallt och varmt om vartannat men mysigt till tusen! Själv har jag min sista lektion imorgon och sen är det LOOOOV <3
 
 
jag och mitt crew på Queen's Head
 
 
Klara var också med såklart!
 
 
Vi köpte världens största shots, de smakade kanel och hette tydligen "direbolt wahota" när jag kollade min twitter dagen efter HAHAHAHAAHASHDHSHAHAHAHa orkar inteeee
 
 
Måndags-mys

Alla hjärtans dag-present

 
Från mami, en kroppsolja med granatäpple och avokado. Doftar underbart av det förstnämnda!

Inte mitt smartaste ögonblick...

 
men de är väl alltid bra att utmana sig själv, eller något

:D :D :D

Idag är det LÖRDAAAAAAG och det betyder fest fist fezt. Som alltid saknar jag passande kläder att sätta på mig, så en liten tur till Nordstan fick det bli. Äckligt mycket folk, men outfitta hittade jag! Hann även med en liten fika med denna snygging nedan:
 
 
Hahaha, skojade bara...i mina drömmar kanske...från GG:s UFOtown
 
Anywayssss, har käkat lite lunch och nu ska jag testa den nya dammsugaren jag och Tove köpte tillsammans igår. Med så mycket hushållsprylar och bara en av varje sort måste de ha trott att vi skulle flytta ihop eller något...

60 seconds are enough for this story


Gammal bild!

Glad fredag på er allihopa! Jag sitter och äter vindruvor, ska strax iväg med Tove på yoga. Har inga bilder att bjuda på så vi tar en på mig som är typ tre år gammal. Oj vad tiden går!
 
 

Förrförra helgen

Efter lasagne och innan Gretas; jag och finaste flickorna i stan. PUUUUSSSSSS 
(snodd från klara)
 

Veckans kap

...gjorde jag ICA Maxi i förrgår! Två paket ekologiska, KRAV- och nyckelhålsmärkta bär för endast 30 kr? Fett värt det. Jag valde jordgubbar och blåbär, varav det sistnämnda fick hänga med i yoghurten nu till frukost. Extrapris på gravad lax hade de också så två mackor med sånt blev det även. Goooooott!!!
 
Annars då? Ska dricka upp mitt kaffe, göra mig i ordning och sen är det skola. Känner mig jäkligt preppy idag, kanske ska slänga upp dagens outfit?? En lite mer seriös än förra gången alltså, haha...Något jag däremot definitivt inte känner mig idag är pepp(y). Kollar ut genom fönstret och det bara viner vitt utanför...VÅREN VAR ÄR DU???? Tur det finns bra musik så man kan bli lite gladare. Här har ni veckans jam! Varenda låt är bah så jäkla braaaaaaaaaaaaa.
 

Inredningsdrömmar

Hittade en trevlig sida vid namn inreda.com härom dagen, och eftersom väggarna i mitt rum hatar alla former av tejp så pass mycket att jag bara kan ha uppe mina bilder två minuter innan de ramlade ner igen kikade jag in på tapet-avdelningen. För att se hur mycket trevligare än bara tomt blekgula väggar kan se ut alltså. Gudars! Hejdå SGS, jag ska köpa mig en villa med minst tolv rum så jag kan tapetsera med alla mina favoriter. Så finaaaaaaa.
 

jag vill ju va som duuuu...

Hong Yi. Där har ni namnet på källan till mina mindervärdeskomplex dessa dagar. Sån sjukt kreativ och inspirerande människa, hur sjutton blir man så fantastisk??? Hon är alltså en konstnär som skapar sina verk av allt förutom det man behöver en målarpensel till. Men eftersom jag är fat kid 4 life var det förstås de gjorda av mat som fångade mitt intresse mest...Här nedan är de jag gillar bäst, den med bläckfisken och skeppet är den absoluta favoriten!
 
 
källa: facebook

Sticky Fingers, här kommer vi!

Woohooo så pepp på ikväll!! Vet inte varför riktigt dock, vi är bara två pers och har inte tänkt dricka? Hahah nu låter det som att jag tycker att man måste dricka för att ha kul men det var inte så jag menade...Sprang iaf ner till Carlandersplatsen en sväng innan, fick en pratstund med Johannis och hon hjälpte mig att locka håret. Jag slet dessutom av henne tröjan och ska nu ha på mig den ikväll...? Antingen är hon en väldigt bra vän eller jag en jävligt dålig, svårt att avgöra vilket. Men iaf, lockigt hår?! Det har jag inte haft sen modevisningen i april tror jag haha. Glittrig tröja har jag också, passa er så jag inte bländar er på dansgolvet ikväll!!!
 
 
klad.jpg

걱정하지마세요

Oroa er inte. Jag mår bra. Men ibland har man såna där dagar då verkligen inget går rätt och då är det svårt att se positivt på något alls. Men nu så! Idag ska bli en grym dag har jag bestämt. Tove och jag bestämde oss igår, på en halv minut ca, för en superspontan utgång (usch va det ordet är fult) ikväll. Det var ju ett bra tag sen sist så vi tänkte kolla läget på Sticky Fingers. Ses vi där eller?!


Rörigt

Idag är en jävla skitdag. Jag har sovit alldeles för lite, flängt miltals fram och tillbaka, varit otrevlig mot i stort sett alla som tilltalat mig samt varit ett stort jävla klantarsel och glömt plånboken på gymmet med resultatet att något hjärnskadat jävla fittmongo bestal mig på flera hundra kronor. Så trött på mänskligheten, på mig själv och på livet i stort just nu. Insåg igår att jag nog vill bli sjuksköterska. Avskyr flummiga kurser och mossig engelsk litteratur, saknar alla de där fantastiska sakerna jag lärde mig av mamma och upptäckte när jag sprang omkring på hennes jobb för tio år sedan.
 
Nu stänger jag av omvärlden för idag, lyssnar på Bruno Mars plus denna nedan och hoppas på lite räddning från Queen J. Den är förresten i fett mycket HD så välj originalkvalité och bara njut. 
 

100% fresh faced

Körde en lite grundligare kvällsbehandling idag, med ansiktsrengöring, toner, emulsion och lotion. Xlash till ögonen och på läpparna världens bästa cerat från Bi-Oliv med honungssmak. Vardagslyx ska man unna sig så ofta man kan tycker jag!


you can't spell lillördag without öl

Det är onsdag, jag är ledig och solen skiner! Yay! Ska springa ner på Avenyn en sväng nu tänkte jag, kolla i lite affärer för skojs skull, ta en kaffe och bara njuta av våren i världens underbaraste stad. Fika hade varit mysigt också men jag gillar inte att fika ensam, haha.
 
Dock fikade jag tillsammans med mina klasskompisar för ett tag sen, på Café Berlin i Vasastan! Denna enorma bit äppelpaj tryckte jag i mig, den var sjukt god och sjukt billig. 29 kr för denna monstruösa skapelse som fick mig att känna mig som en äppelpaj hela jag? Helt klart värt det.
 

Morning look

Gooood morgon bloggen. Idag var det upp med tuppen (07:40 är något så infernaliskt tidigt för att vara mig på en ledig dag ska jag bara be att få tala om) och strax blir det ett styrkepass på fysiken med Tove. Till lunch blir det pannkakor med Cissi som belöning! Kände mig förresten lite svullen när jag gick upp så här tidigt, har nog fått för lite sömn kanske :/
 

월요일

Måndag, måndag, måndag...Dagen började med huvudvärk och missad föreläsning, typisk måndag på det sättet! Men vädret är underbart och jag kunde hämta ut mitt ex av Teen Tops nya album på Willys, plötsligt blev det bästa måndagen på länge?! Beställde dessutom LIMITED EDITION = fetaste mest högkvalitativa albumet jag någonsin ägt. Större än mitt huvud fan.
 
 
Har nu lyssnat igenom alla låtar två gånger och jag älskar verkligen allihop heeehehe. Spenderade gott och väl 20 minuter på att kolla igenom den medföljande fotoboken och som vanligt var denne herre nedan liiiite för snygg för sitt eget bästa...alltså inte för att jag tycker det eller så men ni vet grupptryck!! 
 

Iron Man 3

 
Den här vill jag se! Gillar verkligen Marvel-filmerna och just Iron Man är nästan de jag tycker bäst om. Nu gäller det bara att hitta någon som vill gå tillsammans med mig... :)

Oh Saturday, how I love you




Hemmagjord lasagne, förfest, vidare till Gretas och sedan dans hela natten lång. Trillade i säng vid 06 ungefär tror jag. Sammanfattningsvis en jävligt kul kväll med underbara människor!

I LOVE HI

Heeej på eeeeer!!!! Läget? Jag har det bra, återvände från Skene för ett par timmar sen och nu ligger jag i sängen och jäser. Lyssnar på alla fulla och glada människor som går förbi utanför mitt fönster på väg från respektive förfester. Jag är en smula avis för att vara ärlig men mitt feztande för denna vecka får vackert vänta tills imorgon. Tove, Cissi, Cissis granne Glenn och jag ska göra egen pasta och dricka vin så det får fungera som förfest! Klara joinar också så får vi väl se var vi hamnar sen. Det är ju inte som hemmavid där det finns två ställen på 50 kvm vardera att välja mellan...
 
Ja på tal om Skene, inte mycket hade ändrats förutom att modern har uppgraderat bredbandet till 64 mbit och införskaffat en Samsung Galaxy II. Ja ni läste rätt, kvinnan börjar ju för tusan dra ifrån mig på teknologifronten! Förutom en uppgraderad mamma version 2013 välkomnades jag även av en femliters gryta med sviiiiiinigt god lammrisotto, varav två matlådor fick följa med hem till Olofshöjd. Men tro nu inte att jag fortfarande lever på mammas mat även fast jag har flyttat hemifrån, för kolla vad jag slängde ihop igår innan jag åkte!
 
 
Trodde ni inte va?? Dock erkänner jag att det var färdig sås ur tetraförpackning. Men nästa gång då ska jag banne mig levla upp ett steg och göra den näääästan själv, med kokosmjölk i konservburk och färdig kryddblandning!

Prezent

Till Lina från Lina. Nej men tack så mycket!


Godnatt

Snabbt inlägg såhär minuten innan midnatt. Var hemma en sväng i Skene igår och idag, åkte efter gårdagens enda föreläsning och kom hem vid tolvtiden idag till Olofshöjd. Fetaste kassen med vårkläder fick jag med mig!!! Okej, den innehöll mest skor men fet var den likväl, så fet att jag åkte bussen från Korsvägen hem. Hahaha. Vi hade bara en föreläsning idag med så jag och Tove drog direkt till Fysiken och köttade loss på gymmet i någon timme. Känner redan nu hur träningsvärken börjar sätta sig...Nåja, väl hemkommen igen blev det min vikt i mat till middag och nu har jag precis skrivit färdigt min summary till Written Proficiency-kursen. Det betyder att jag har ledigt efter skolan imorgon och kan fika med mina vänner!! Men även att jag kommer vara väldigt trött när jag och Tove ska gymma igen imorgon bitti...#hardlife

puss på er alla!!

PIC SUMMARY

Trodde jag hade publicerat ett inlägg härom dagen, men det försvann visst...? jahapp :( men aa lite av vad vi har hittat på under tiden Anna var här. 
 
 
Vädret var underbart nästan varje dag så en promenad längs med ån tillsammans med Tove fick det bli.
 
 
en lurig torsdagsdrink på Queen's Head. träffade även Maria & Hampus där!
 
 
Linus & Klara efter några öl...finns en annan, vackrare bild på Instagram hahaha
 
 
första mars var underbar!!!! Gah! Jag, Anna och Tove gick bort till Haga och strosade runt.
 
 
Ett besök på Myrorna hann vi med också, Tove passade på att fylla sommargarderoben
 
 
ost & vin hos mig på fredagen med finaste flickorna 
 
 
Klaris var trött, vad kan detta ha berott på? Du sover väl ordentligt om nätterna Klara lilla??
 
 
jag och anna tog spårvagnen till 2lång för en middagsdejt på lördagen
 
 
På söndagen klev vi upp så in i bomben tidigt och traskade de 200 metrarna hem till Cissi för att titta på Vasaloppet! Jag erkänner dock att jag mest kom för sconesens skull, något som märktes på min karma då jag sedan lyckades hyvla mig själv i tummen istället för osten...