planet 2,6

Idag på naturkunskapen gjorde vi ett test som visar hur miljövänlig man är. Såhär gick det för mig:


Vilket betyder att om alla hade levat som jag hade det behövts 2,6 planeter för att resurser o.s.v. skulle räcka för oss alla, och det går ju inte riktigt. Vi har ju inte 2,6 planeter. Nåja, det hade kunnat gå sämre, Stefans resultat blev 11,7 planeter. Hur seriös han var går ju förstås att diskutera...

Det är ganska trevligt väder idag


så hejhej nu ska jag ut

påsk fifan

Verkar som att det blir vüxenfest ikväll.......? Kul att parta med ett gäng aspackade 40-åringar....not....förhoppningsvis får man väl ett par bilder av mamma på fyllan som man kan använda för utpressning vid ett senare tillfälle, h0h0.

Anyways, gårdagen spenderades nere i fina Åsa som var 7kt kallt jämfört med här hemma, vi hade 20+ i skuggan och de hade bara 14-15 nånting? Nåja, trevligt vare iallafall och första gången med bara ben i år...najs!!


swAg

f(x) - Pinocchio (Danger) + Park Bom - Don't Cry


helt okej låt, awesome musikvideo som för de flesta SM-artister...mest glad för att Amber är tillbaka har saknat henne gal1 mycket!!


älskar den här kvinnan ok!!!!!1 hennes röst utseende personlighet låten allt gaaahhh. Okej. Videon var sådär. Okejdålig typ. Två av fem toasters för att fjärilen var fin.

BLOCK B IN DA HOOD

så jääääkla awesome. Gillar dock Wanna B mer än Freeze! 8(


OH HAPPY DAY.

JAG HAR INTERNET IGEN!!!!!!!!!!!!!!

Lina

Me by me by me

Fan vad hipster fotona känns bara man lägger till lite ränder? Och jag har oranga armar, heeeeeh.

what is life i only know tumblr and photoshop

Hatar fredagar, speciellt när alla andra invals-klasser är lediga p.g.a. FN-rollspelet och vår lärare bestämmer att vi ska ha lektion ändå...jag och två andra varav en kom efter typ halva lektionen, woo fucking hoo. Men jaaaaaaa, nu är det helg! Vilket betyder plugga....måste få färdigt den där jävla psykologin någon gång...


zuzanna

Med Z för det är c00lare.

Jag har en vän. Hon är ganska fin hon.


I fjuttformat men det får duga.
Foto/redigering: jag

Jag är väldigt dålig på det här med att blogga.

För ett tag sen, när jag inte bloggade, kom jag på tusen grejer varje dag som jag kände att jag bara var tvungen att blogga om, men det gick inte eftersom jag inte hade någon blogg. Nu har jag en blogg, men inspiration? Näe.


Smör.

PPPPPPPPPPAAA

Kan jag bara få påpeka att asiatisk tv är otroligt mycket roligare än svensk.Älskar Dalmatian!! F1 sköna snubbar!!