Fick precis paket hem i brevlådan

...så oroa er inte ifall jag försvinner ett par dagar!


FÖDELSEDAG+JULAFTON

Lovar att jag lever!

18-årsdagen avklarad, jävlar vad fort det gick ändå. Hade tyvärr ingen speciellt bra jul i år men men, nu siktar vi på nyår! Vet inte riktigt än hur det blir men tror att jag har en god aning om vart vi hamnar.... :)Mina födelsedagspresenter & julklappisar!

Tog inte med allt på bilden märkte jag nu, fick en teckning av Emilia, en CD vars fodral jag inte hittar just nu av Johan (The Sounds Crossing the Rubicon-skiva) och ett finfint högtalarsystem av mamma! Men i övrigt shot-spel, kassettbands-skal till iPhone och cupcake-burk av Amanda, öl-skal av Emilia, Camilla Läckbergs senaste bok + hela 1Q84-serien, pincett och YSL-eyeliner från mamma, D&G-parfym av Love och 300 kr (varav 200 redan är spenderade, hosthost) av Johan. Mycket nöjd är jag!

VEM ÄR 18??!!

JAG ÄR 18!!!!!!!!!


Jisses

Om bara lite mer än 2 1/2 timme fyller jag 18. Kan man tänka sig. Woop woop!!


Hahaha

Jag hade tydligen basker häromdagen och August har plötsligt fått väldigt långt hår??


MUSIKHJÄLPEN

Jag har inte så många läsare, men till de få som klickar sig in på min blogg vill jag slå ett slag för någonting helt fantastiskt bra, nämligen Musikhjälpen. Idén är nästan löjligt enkel: betala för att önska en låt och pengarna går till välgörande ändamål. Man får höra bra musik och hjälper samtidigt till att göra världen lite bättre. HUR BRA ÄR INTE DET?? Igår morse när jag åt frukost vid tv:n kändes 50 kr extra på mobilräkningen som lite för mycket, så jag sket i det. Men imorse när jag återigen satte på SVT2 tänkte jag "vad fan, 50 kr för att hjälpa någon annan till ett bättre liv är ju INGENTING?" så iväg skickades ett sms. Skönt att se att jag inte är ensam, för de här siffrorna kan skådas på hemsidan just nu:Är det grymt eller är det grymt?

Musikhjälpen pågår fram tills på söndag den 18:e december och här kan man se hela schemat. På fredag kommer bland andra dessa två herrar, vilket jag inte tänker missa för allt i världen.För att önska en låt smsar man antingen 50, 100 eller 200 (beroende på vilket belopp man vill betala) följt av artist och låt till 72 999. Så fram med mobilerna nu allihopa!

Hoppsan.

Det springer byggarbetare i vårt hus, vilket betyder en (snart) nyrenoverad källare. Och smutsigt golv, vilket jag olyckligtvis inte tänkte på.


KAN INTE RÖRA DET HÄR

Hahahahaa dööööör, kan tyvärr inte bädda in den men här: http://youtu.be/dXgkYFsnACM
Olika låtar dubbade på svenska via Google translate, så fuuuuuuuuuuuuult

Godmorgon

Ska iväg på vernissage strax, kul kul!


Sitter på Nobelföreläsning...

...och det är helt otroligt tråkigt! En enda föreläsning som jag tyckte var rätt så intressant, jämfört med tre grymt ointressanta...Nåja, när vi är klara här ska nog jag, Amanda och Elin springa ut på stan en sväng. Ska se om jag kan få tummen ur och hitta några julklappar till familjen!

Apropå min familj, här är två av dem:


 


Önskelista

Hola bloggen! Idag har jag inte gjort mycket vettigt, mest slöat hela dagen men nu framåt kvällskvisten har jag tagit mig i kragen och fått gjort en hel del på power pointen till vårt projektarbete. Ja jag multitaskar faktiskt, slängde ihop ett litet kollage med lite grejer som jag inte skulle bli det minsta besviken över att få i mina paket på julafton. (Obs: jag önskar mig inte ett kassettband om nu någon trodde det utan det är ett iPhone-skal...)


Har länge varit sugen på att testa OPI's lack eftersom det sägs att de är så himla bra, men snål som man är känns 150:- lite mycket att betala. Då passar det ju helt otroligt bra med de här tillfällena som kallas födelsedag och julafton för att få vad man vill ha ;) Stickade tröjor kan jag inte få nog av, speciellt inte nu under vinterhalvåret och grönt är en färg som det inte finns så mycket av i min garderob. Termosmuggen - helt underbar! Åh vad jag vill ha den! Slängde ju min gamla mugg i golvet för ett tag sen och mamma var inte så positivt inställd till att jag skulle sno med mig en ytterligare en till skolan...

Nåja, nu ska jag utnyttja den här pluggenergin och fortsätta jobba! Uppskattar sovmorgon till 9:50 på måndagar så att jag kan sitta här ett tag till. ♥

Caligola

Snart kommer Mando Diaos nya projekt Caligola, ett samarbete med Salazar Brothers och jag är såååå jävla taggad (hatar det uttrycket men det är precis vad jag känner mig)!!!! Älskar första låten och idag kom en teaser för en musikvideo upp på hemsidan. Ser så jävla ballt ut och jag är mycket mycket förväntansfull över vad detta kan resultera i.


Kolla självawww.caligola.com. Det krävs ett lösenord för att komma åt videon och det får man genom att gilla deras facebooksida här.