Det bästa med iphone...

...är nog alla appar. Ah. Definitivt.
Instagram:푸딩 카메라 (Pudding Camera) - notera att jag failade grovt på flershots-bilderna pga att jag inte fattade att kameran ändrade vinkel/glömde bort att det var fyra foton istället för två haha

Photoshop Express

Alla dessa är gratis! (testade ju dock bara ett fåtal av alla effekter som finns)

Prövade också något som hette PicToon (den kostar) men av lite-versionen att döma var den inget att ha, det var mest att man kunde att klistra in grejer som mustascher, pratbubblor osv.

Fotona som blir med de här apparna är naturligtvis inte lika bra som om man hade fotat med en riktig kamera och redigerat, men det är definitivt väldigt roligt och kan kanske vara ett bra sätt att träna sitt "fotograf-öga" med innan man köper en systemkamera? (Det är ju inte bara att ha en bra kamera som spelar roll utan också förmågan att hitta motiv)

EVERYONE EXCEPT THOSE WHO ARE DRIVING PUT YOUR HANDS UP


kan inte sluta lyssna på låtjäveln alltså. första gången på länge som jag gillar något med 2PM men den här tar igen för allt det andra med råge. Enormt partysugen nu!!!!!

Glad midsommar!

eller ja, det är ju egentligen en dag för sent men igår satt jag i en stuga vid kusten och kunde inte blogga som nu, för vet ni vad jag gör just nu? Mobilbloggar från min nya iphone! Dock är det lite skumt haha för jag måste skriva allt i HTML-fältet...kan inte ladda upp bilder heller, hmm. får leta upp någon smidig app som fixar det!

stupid

Har känt mig duktig de senaste två dagarna; igår plockade jag ur och i diskmaskinen innan någon hann säga till, lagade ordentlig middag med grönsaker och hela köret till mig själv (brukar hellre strunta i att äta än att laga mat om det bara jag som ska ha) och idag fick jag tummen ur och beställde min iphone! 3-4 dagar skulle det ta och jag ser verkligen fram emot det ögonblick då jag kan ge min skittelefon till mamma och få min nya. Mesarnas paradis iphone-klubben nästa...!

Igår var jag också på Konsum och hämtade ut paket, det var en SNSD-poster som en fin vän i Holland hade skickat mig ♥ Älskar den, är kär i den, vill stirra på den varenda sekund jag är vaken!!!! Synd bara att mina väggar är så kassa att den ramlar ner var tredje minut....ska pröva frystejp nu


TaeyeonJessicaSunnyTiffanyHyoyeonYuriSooyoungYoonaSeohyun. ♥

nattblogg

Klockan är halv tre på natten och här ligger jag och äter jordgubbar. Var uppe hos mormor innan idag och plockade i tre timmar, trots det är landet fortfarande fyllt med mindre mogna exemplar som får plockas någon annan gång, lagom till midsommar eller så...hej ryggont!


känner hur skönheten strålar ut från mig

16 juni

Tog en tur till Borås med Elin igår för att kolla lite i affärer och så...har varit i Borås så ofta på sista tiden att det aldrig hinner komma in nya grejer mellan besöken haha. Får tvinga iväg Amanda till Göteborg snart helt enkelt! Dock borde jag egentligen spara pengar...jag och Lisa diskuterade en resa till Italien någon gång i juli och spara i allmänhet är ju bra...(suger dock på att spara pengar så vi får väl se hur det går)

Welp, nu ska jag fixa en fin liten kö på tumblr innan jag måste börja göra mig i ordning för körskolan senare i eftermiddag. Ska äntligen fått fixat den där jäkla kursen och det ska bli så sköööönt!


ZICO ON THE BLOCK


jag är hiphoparN

hey hey hey

Gårdagskvällen var....lite smått skum? Låg i sängen och läste, förberedd på en lugn hemmakväll ändå tills någon gång vid halv tio-tiden då ett sms pluppade in och jag tog bussen till Tranemo av alla jävla ställen. Grillning vid sjön, snackade med trevligt folk och hamnade sedan hemma hos Lisa där jag sov över! Trots de få timmarna av sömn vaknade jag självmant vid halv nio, åkte hem och tog en tur till Borås med mamma och Johan. Hann inte göra så mycket innan affärerna stängde men fick köpt mig strumpor på Gina haha. Fina och färgglada <3


Ja & min mor jaoooo

nu är det....

SOMMARLOV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1


sdrtfgyjku

Allting känns så grymt bra just nu. Hade min sista dag i skolan, avslutning på fredag, ringde till körskolan och annälde mig till handledarkursen (sen tjej jag vet) och sommarlovsplanerna börjar ta form. Så sjukt jävla awesome helt enkelt!!!

b3 h1p5t3r - u53 1n5t4gr4m

sommar & sol

...och här sitter jag och min trogna kompanjon datorn och kämpar in i det sista. Snart är det över, sweet!


Kom också på att sommarlov betyder skolavslutning och då måste man ha något att ha på sig, vilket jag för tillfället inte har. Löste det genom att ringa Lisa & Amanda och boka in en akut shoppingtur till Göteborg på onsdag. Hittar jag inget får jag väl gå naken eller något, lär ju vara ensam om den outfiten iallafall!

Jag lever, lovar!

Har bara lite mycket att göra nu på slutet men det finns nog en ände på skiten trots allt...har fått engelskan och naturkunskapen ur vägen, bara idrott och ytterligare en engelskauppgift kvar!


Rastar mig med photoshop


vill bara tipsa om en låt också: Rania - Dr Feel Good. Producerad av Teddy Riley och med en tydligen mycket provokativ dans, whatever, jag gillarT iallafall!