"HITLER OPPA"

Tre dagars koreanskaplugg lönar sig! Nu vet jag både skillnaden på -가 & -이 och när man ska använda -지만 kewl.


Allas vår Hitler oppa klockan tre på natten är ingen bra idé, skrattade så jag höll på att dö....

nothing sober

Det snöar. IGEN. Tröstar mig med att beställa grymt onödiga k-poprelaterade grejer (SNSD-mugg för 9 dollar jaaaaaa) och spräcka bubbelplast. Vill helst inte titta på högen med plugg jag måste göra så jag låtsas att den inte finns för tillfället.


spaghetti

hade velat göra något helgal1. Hyra en strippklubb, fylla den med skum, mysiga människor från twitter, kändizar och en och annan uljjang. Sen hade det bara varit att tuta och köra.


110319

Ursäkta att jag har varit frånvarande ett tag, men i förrgår när jag vaknade var världen vit och jag dog både inombords och utanpå. Nu är världen mest.....grågrönbrun, vilket i och för sig inte heller är så uppiggande men åtminstone lämpligt för årstiden. För mars hör väl ändå till våren?
'
Annars då? Livet består av strezz. Och Tumblr.


ehehehe

Fick hem lite fina grejer idag, Infinites First Invasion-album & dera Evolution-poster :DDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddddd. Tog dock bara kort på postern eftersom jag skulle visa den för en kompis och sen dog kameran, ehe.


Nu ska jag och mina franskaböcker ha en mysig dejt vilket jag är riktigt taggad inför. Not.

Förresten är det nog vår nu!! Typ 4 plusgrader imorse när jag gick till skolan. Hoppas att jag inte dör av värmeslag.

hej måndag

Donerade 500 kr till Röda Korsets Japan-insamling imorse och kände mig som en bra människa. Faktiskt. Många kanske tänker att Japan inte "behöver" hjälp för att de är ett i-land men deras ekonomi är 7kt ansträngd och vem som helst skulle behöva hjälp efter en katastrof av den här storleken.

Idag har jag kommit på vad jag ska bli när jag blir stor. Eller inte jag som kom på det egentligen utan Johan. A-M-B-A-S-S-A-D-Ö-R. Eller inte ambassadör egentligen men jobba på ambassad i alla fall. Älskar ju språk och jobbar man utomlands är det ju en perfekt ursäkt för att slippa undan landet brunsås för all framtid.

Är grymt upptagen nu för tiden dessutom. Måste klippa mig, fixa synundersökning för linser/nya glasögon, skriva klart CV, lämna in det på Visko (typ 195468406e kvadratmeter skor jaaaaaaaaaaaa), göra klart alla inlämningar som inte är färdiga, plugga till franska- & matteprov och någonstans däremellan ska jag och Amanda hinna bli biff?? Plus att jag måste hinna med att fangirla över mina små korean b0yz woohoo ♥ Grejar nog detta ändå. Är ju så c00l. Känner mig nästan lite hipster.


lite avundsjuk kanske??

http://fokis.se/2011/03/vet-inte-vad-jag-ska-saga/

MHM.

Tänker sitta här hela kvällen och sura och lyssna på Geeks.


listaaaa.

snodd från la chizu

Min bästa vän heter andreas och går på toa ca var femte minut

När jag borstar tänderna tar det femton evigheter och en sekund

När jag lagar mat blir det oftast dåligt

Jag är rädd för folk

Den värsta känslan är när man inser att man inte förtjänar sina vänner

Den bästa känslan är när ett ögonblick är så jävla perfekt att man inte tänker på något annat

Jag är bäst på antagligen ingenting

Jag är sämst på mycket?

Jag lyssnar på korean stuff, Dir en grey & Lady Gaga. Och ONE OK ROCK såklart.

Jag pratar snabbt och otydligt

Jag tycker om Ullareds-shopping med Amanda och min & Lisas partyresa till Italien efter studenten.

Kärlek är
jobbigt.

I somras var jag med Susanna och....öhhh...chillade

Sist jag grät var alldeles nyss

När jag vill tänka går jag och lägger mig

När jag bakar äter jag alldeles för mycket av smeten/degen

Just nu måste jag göra min jävla psykologiinlämning

Om jag var ett djur skulle jag vara en sengångare eller någon av de där som typ lever en dag för att para sig och sen dör

HÅLL OM MIG JAG DÖR17:de mars kom fortare!!!!!!!!!!!

Internationella kvinnodagen

...är något jag tar mycket allvarligt på som den man jag är. Nej men allvarligt, varför bara en enda dag om året? Kvinnor ska firas lika mycket varje dag, och männen också förstås.

Jag firar iallafall med en bit choklad! Senare ikväll skulle nog jag & Love äta middag med Johan eftersom mamma är i Stockholm men vi får se hur det blir med det, han var lite upptagen. Om inte annat plockar jag fram min kvinnliga sida och påminner Love om att han borde hylla sin syster idag genom att laga henne lite spaghetti carbonara.

Apropå ingenting är det hela FEM plusgrader ute idag. Snart är sommaren här!!!!11on sunday night when the lights all die

fick köpt mig ett par nya Converse idag, mörkblå/vitrandiga med stjärnor på plösen eller vad den där grejen under snörena nu heter.


grym HD-kvalitet på min webcam ojojoj.

Borde egentligen dra mig mot köket och hjälpa mami & Johan att laga mat (Johans thaigryta äger din farmor!!1) men istället sitter jag här, lyssnar på Epik High och äter chips som jag hittade på mitt skrivbord. Ingen aning om hur gamla chipsen är för den delen heller, misstänker att de kan vara från en filmkväll jag och mina kompisar hade för typ två veckor sedan? Peace.

Epik High - Pencil Sharpener (feat. Kebee)


den 4 mars 2011

Eh. Oj. Hej. Hade visst en blogg här ja.

Finns väl inte så mycket att säga egentligen förutom att Stockholm var toppen. Kanske var bra att jag hade så låga förväntningar eftersom allt var mycket bättre än vad jag trodde att det skulle vara.

Nu ska jag dränka mig i Lady Gaga och skriva en dum jävla bokrecension. Puss.

Lady Gaga - Paper Gangsta