jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag är nästan där

Fick en liten chock i fredags när jag kom till skolan och Stina sa: "jättefin bild på dig i tidningen!". Hade inte hunnit att läsa den på morgonen men tydligen var det en bild på mig från modevisningen med! Super reklam för Bea givetvis men inte världens vackraste bild på mig direkt....Aja, här hittar ni artikeln i allafall (det är jag på första bilden).

Idag stod jag och Bea och sålde fika utanför Erikshjälpen för att samla in pengar till vår klassresa i trean. Jag hade bakat silvia- och kladdkaka och de gick åt som bara den! Synd att jag inte visste det i förväg/hade fler ägg för då hade jag bakat massa mer...otur. Det andra vi hade gick också jättelätt att sälja och det blev inte alls så långtråkigt som jag hade trott!


life is a runway

Gissa vad jag har gjort idag? Jag har varit modell!

Min vän Bea går nämligen en mode/design-kurs som individuellt val i skolan och redovisningen av deras arbete bestod av en modevisning. Och snäll som jag är ställde jag upp när Bea bad mig att vara en av hennes modeller! Haha nej men det var faktiskt jättekul och kläderna som Bea sytt var helt otroligt snygga! Tre superfina klänningar, ett linne, en kjol och ett par shorts + två second hand-plagg bestående av ett linne (som på mig blev en klänning) och en orkester-inspirerad kavaj. Dessutom hade de ritat en massa skisser till olika plagg men som inte syddes upp. Otroligt kul var det!


Designern i egen hög person!


Och så jag...fint att mina armar täcker det mesta men den var superfin hur som helst!

too late

Nehej jorden den gick inte under och lite synd var väl det för då hade jag sluppit stressa som en duracellkanin hög på gräs för att hinna med allt som ska lämnas in före sommarlovet. Det är fan inte långt kvar nu!!! Skönt och jobbigt på samma gång, må man säga.

Vädret är också på uppgång dessa dagar, himla bra det också! Hade mina nya shorts idag och de är toppensköna, dock är de aningens tunna så en viss transparent effekt uppstår, hmmm...Kjolen (inte den jag visade på bild för övrigt utan en annan, förvillande lik) sparas till en ännu lite varmare dag, skolavslutning kanske?


Testade också en ny frisyr idag, snart blir jag nog riktigt sugen på sidecut...

t00t t00t

Den här veckan har gått relativt fort, är klar med alla stora prov nu så det känns skönt...har bara sex eller sju inlämningar som ska in men det ordnar sig nog!
Drog till Casablanca och åt sushi med brodern:


Var i Borås med Amanda & Elin, fastnade på H&M och fick köpt mig en kjol och ett par shorts (gula?!?!?!):


Lördagen har spenderats med att titta på Heroes...stört bra serie!!! Är nog lite beroende...men det skiter jag i ehe ska snart börja på säsong treeee

SKILLZ, I HAVE THEM

Installationen av CS5 gick problemfritt (tror jag? vet inte, jag gjorde inte exakt som man skulle...) ooooch ja, nu funkar gif-tillverkandet nästan helt perfekt (de blir fortfarande lite stora av någon anledning). Det är alldeles för roligt och jag satt alldeles för länge med det igår istället för att plugga matte.
HEH.

upgrading

Försöker fixa CS5 istället för CS3 så att jag kanske äntligen kan göra ordentliga .gifs...de jag gör nu blir minst 2MB även om jag gör dem svartvita och 2px breda dfjgklhgfh. Orkar inte ta mig samman och plugga matte även om jag borde, tröttheten är ett faktum och då kan jag inte koncentrera mig ändå blehhhhh.

Spenderade gårdagskvällen hos fröken Caroline med ESC, korvgrillning i ösregn och Familjegeni, mycket trevligt!!!1 Jag och Ellen blev aningen för uppspelta när poängen delades ut, så till den milda grad att vi började slå varandra och det syns på mina stackars armar kan jag lova...


friday the 13th

wh00ps hehe tjejmed_dåliguppdatering_93 det är jag det!!1!
Idag har jag haft skola från 15:00 till 16:15 meeen jag är cool som går upp 05:55 ヽ( ゚ヮ・)ノ ehe nej men jag skulle ju som sagt till tandläkaren 08:20 såååå ja. Stannade kvar i Borås en stund efteråt, satt på Espresso House i väntan på att affärerna skulle öppna samt fick köpt mig en bh, en topp och ett par strumpbyxor.

Sedan var idrotten inställd (ingen otursdag här inte) eller ja, vi hade fem minuters information så då bestämde jag och Amanda oss istället för att utöva den ädla sport som kallas 'äta på McDonalds'. Därefter programmering sen heeem och nu sitter jag här. Konstaterade nyss att jag behöver klippa mig, kan knappt sova en natt utan att huvudet ser ut som ett fågelbo, kul kul!!


Mocha latte om nom nom

bon soir

Är på jävligt bra blogghumör idag så vi drar ett inlägg till!
Jag vill ha en kamera????!?!??!?!?!!?112345 När jag såg Susannas bilder blev jag helt gal1 sugen på att ta min kamera och springa ut och fota allt jag såg! Problemet? Jag har som sagt ingen kamera...

Det är vid såna här tillfällen jag hAtAr att fylla sent på året, det är så långt till min 18-årsdag då jag kan önska mig såna här grejer...mina egna pengar tänker jag spendera på enormt viktiga saker så som SNSD-muggar och 2NE1-sockar liksom.

Huuuur fina och nödvändiga är inte de här???? Mhm????

like it boom like it boom like it bubi bubi boom

Jag vet att jag hade något aaaaaaaaaaaasroligt att berätta, men likt en Alzheimersdrabbad pensionär har jag naturligtvis glömt bort det...

Något annat som jag hade glömt bort var att jag ska till tandläkaren på fredag och dessutom hade jag glömt bort var jag lade lappen med tiden...senare upphittades den i min plånbok (där jag lägger alla kvitton så det var inte så konstigt \o/) efter x antal andra kvitton bläddrats igenom och slängts bort. Dock fick jag stor lust att dunka huvudet i väggen när jag såg tiden: 8:20 på morgnen??!!!! Måste ha fått ett akut anfall av dumhet när jag godkände den tiden för fifan vad tidigt jag kommer att behöva gå upp på fredag...mycket tidigare än om jag skulle gått till skolan som vanligt \o/.


Ungefär såhär smart är jag för det mesta!!!!!!!!!!!!!

summer lovin', happened so fast

Hade nytt besöksrekord igår...och inte lite heller!! Alltså vad har hänt, har någon (typ Kissie) länkat min blogg med motiveringen "Sveriges sämsta blogg" eller vad??

WELL, som min programmeringslärare säger, sommarvädret verkar ha återvänt lagom till att fransmännen åkte hem och det är 7kt nice. Slappar loss i mina nya favoritshorts från H&M. Är typ kär i dem. De vill nog inte ha mig. Får hoppas på en het flört i sommar!!!


mes amis

Tänkte ta igen för senaste veckans dåliga uppdatering så jag skriver ett inlägg till nu.

Hmm, ja, lite om vad vi gjorde när fransmännen var här:

onsdag - välkomstparty/grill vid Hedegärdesjön,
torsdag - lektioner på förmiddagen, besök inklusive glassätning i Varberg på eftermiddagen
fredag - Universeum/egen tid i Göteborg (det var då vi fick skoskav h0h0), grill vid Hanatorp på kvällen
lördag - Liseberg/fezt (som vi inte kunde gå på jävla skit)
söndag - återigen grill vid H-sjön hahaha
måndag - besök på Ängskolan för att snacka francais med besvärade nior/Boråztown & köra laserdome
tisdag - Marstrand som var m3g4n1c3!!!!!!!11
onsdag - au revoir :(

Det var det. Ses aldrig mer igen typ. Meeen ja, jag och Carro sticker nog ner på påsklovet nästa år! Fanns en viss heting till fransman som man inte direkt hade haft något emot att träffa igen h0h0.


Nämnde jag att vi var på Liseberg?

hej hej hemskt mycket hej

First of all: naturhumor
erkänn att den var jävligt rolig ändå??

Meeeeeeeeeeeeen ja! Fredag idag, skönt med helg men den är som vanligt fylld med plugg....nationella i matte D om två veckor och det kommer att gå käpprätt åt helvete. Och jag har två mattekurser kvar....jävla skit.

Sitter och skypar med sussiiBooii nu i alla fall, cama på msn vill inte fungera längre så vi tvingas ta till sådana metoder...dock har vi vissa pr0bl3m så om någon är pr0 på Skype för mac så kan den ju kommentera någonstans här i bloggen!!

Det här inlägget är asdåligt jag vet, inget kul eller sammanhängande alls men all min inspiration gick åt till engelska nationella imorse, så jag avslutar med att My Chemical Romance är riktigt bra...

My Chemical Romance – Danger Days: The True Lives Of The Fabulous Killjoys

k-kinda busy

Ehhh hej. Var visst ett tag sen. Har varit megaupptagen den senaste veckan dock!!1 Min franska korrespondent Léa kom hit och det har varit full rulle 24/7. Idag åkte de dock hem så nu kan jag äntligen pusta ut...not. Har typ tusen grejer att ta igen och idag fick jag en IG-varning i psykologi hem med posten. Det går bra nu, känner jag.


Ellen, Carro och jag fick lite skoskav en dag på H&M