kanske ska satsa på att bli ambassadör?

Hejhejhej bloggis!

Denna vecka har det varit full rulle, vår skola har nämligen något som kallas MGMun varje år - ett FN-rollspel då man leker delegat från ett visst land och sitter och diskuterar i de olika utskott som finns (jag hade Irak och Nedrustning och internationella relationer). Så skolveckans tre sista dagar har bestått av att springa omkring i kavaj och högklackat och försöka komma på lösningar till världens alla problem - inte alltför lätt!

Igår fredag satt alla delegater i generalförsamlingen och debatterade de resolutioner utskotten enats om föregående dag vilket nog var det mest intressanta på hela veckan. Alla argumenterade seriöst för sin sak och gick verkligen in för sina roller. Dock urartade det hela en smula när USA kallade Kina för hottentotter och Iran utgick eftersom de inte ville be om ursäkt efter att ha kallat USA "stora satan". Jag hoppas och tror inte att sådant brukar förekomma i det riktiga FN...Var även och fick naglarna gjorda i torsdags, kändes som att det passade in bra!hipstervarning, men så jäkla sant

GRATTIS

Kan väl hända att jag har ett stort bekräftelsebehov, men ett grattis är alltid trevligt att få så därför säger jag idag grattis till Susanna som fyller hela 18 år idag! Nu jäklar är det inte bara jag som är uråldrig!

Räknade ut att detta borde betyda att vi har känt varandra i ca fyra och ett halvt år. Tiden går fort! Bilden är nedan är definitivt en av de vackraste som någonsin tagits på oss och aldrig kan jag tro att det kommer finnas en finare...GRATTISSSSSS

Gårdagen var trevlig, jag och Elin åkte till Kinna en stund, fikade, pratade och sen kom William och hämtade oss. Vi åkte hem till en nyvaken Tommy (halv fem på eftermiddagen) för att lämna böcker, sen vidare hem till William där vi spenderade resten av kvällen med att spela Street Fight, UNO och hoppa studsmatta. Skall snarast inhandla ett Street Fight till PS3 för att öva upp mina skills, det gick pinsamt dåligt igår....

FUJI INSTAX MINI 7S

Har gått och suktat efter en polaroidkamera ett tag nu...vill minnas att vi hade en när jag var liten, men det vette tusan om vi ens har kvar den och har vi det säljs det säkert inte film till den längre. 

Men om jag nu skulle få för mig att faktiskt köpa en, varför inte denna? Ca 450 kr inklusive 20 bilder från amazon.com, vet inte vad frakten går på men håller tummarna för att det inte är alltför dyrt!


120406

Okej nä, jag kan väl villigt erkänna att bloggning inte har högsta prioritet hos mig för tillfället. Inte att läsa någon annans heller, nu när jag tänker efter??

Inte för att jag direkt gör något som är extra bloggvärdigt, jag går i skolan, söker jobb, står i valet och kvalet mellan Uppsala eller Göteborg som framtida studieort och har för tillfället även påsklov. Inte helt fel men denna ledighet måste tyvärr spenderas med plugg till en tenta i matte D. 

Nåja, studenten hägrar - det är sannerligen inte långt kvar!Hade gärna lagt ut en bild på min fina studentmössa men det betyder visst otur,
så en bild på mig och Johan får väl tjäna som hyfsad ersättare då