nyår i huvudstaden

Nu är jag framme i Stockholm! Sitter hemma hos Anna och bara slappar, jag är rätt trött då jag bara sov 6h inatt (sämst på att gå och lägga mig i tid som vanligt). Däremot har jag hällt i mig tre koppar kaffe idag så om några timmar kraschar jag nog gott! Helt skakig i händerna haha...
 

28/12

Hej min blogg! Hoppas att du har haft en trevlig jul! Haha. Det har i alla fall jag, en jul bestående av familj, mat, presenter, mat, godis, spel, mat och mat. Som julen brukar vara med andra ord! 
 
Just nu sittligger jag i soffan och försöker läsa lite kurslitteratur medan ögonen hellre dras til På spåret som går på tv:n. Egentligen borde jag väl stänga av men jag gillar inte när det är helt tyst i huset heller, vilket är det andra alternativet då jag är själv hemma just nu. Skönt faktiskt med lite egentids-avkoppling; dagen har mest gått åt till städning samt att tvätta inför min Stockholmstripp i övermorgon, så att bara slöa och trycka i sig pepparkakor doppade i glögg kändes skönt nu! Dock upptäckte jag precis att jag hade lite i håret...fml.
 
 
Min finaste julklapp från finaste Anna som levererades till dörren igår!

God jul/merry Christmas/메리 크리스마스


23:37

Och med det 23 minuter kvar tills julafton! Alltså det här året känns så konstigt. Jag har inte varit peppad på någonting alls, bara gått runt i en dimma hela hösten och den känslan har liksom hängt med nu tills min födelsedag och julen också. Låter väldigt ytligt men det är ju de tillfällen man brukar bli extra glad inför? 
 
Jag ska vara ärlig, skolan har extremt mycket med detta att göra och jag hoppas verkligen att det blir bättre när vi börjar studera våra språk för annars vet jag faktiskt inte om jag står ut. Får pigga upp mig med tanken på de roliga tillfällena som ligger framför mig - nyår i Stockholm med Anna (eventuellt också Inno) och månadsskiftet januari-februari drar hon och jag förhoppningsvis till München för konsert med Teen Top! Åhhh hoppas verkligen att det blir av❣
 
 
jag och min bästa 

finaste, underbaraste kristian

http://www.bonnierforlagen.se//Katalog/forum/Sommar-2013/I-kroppen-min/
 

I'VE GOT A BOY

Åhhhhh nu längtar jag ännu mer tills nyår!!! SNSD:s nya album släpps den 1/1 och jag kan inte tänka mig ett bättre sätt att inleda det nya året på än med världens bästa, underbaraste och finaste tjejer. ♥ Dessutom befinner jag mig ju hos Anna den dagen så fatta vad vi kommer go crazy tillsammans aghdjkgsdgsl!!!11 
 
 
Denna släpptes idag; remake av Duffys "Mercy"

aidan turner

detta ögongodis höll mig sällskap när vi såg The Hobbit häromnatten! What a babe! Satt typ och bad tyst för mig själv att Kili inte skulle dö under hela filmen haha.
 
 
click4source

från mitt kalas tidigare idag

jag och brorsan 
 

DFD


födelsedagsbarn

det är jag det! Har fått massa gulliga grattishälsningar och två superfina presenter. Den ena bestod av ett datorfodral, svart med rosa dragkedja (enormt fabulöst) och den andra...ja den vågar jag inte hoppas på för mycket än! För övrigt var det sista dagen i skolan idag och nu ska jag bara skriva färdigt och skicka in en omtenta så tar jag julledigt sedan.
 
Mitt ansikte behagade inte vara något vidare fotogeniskt datumet till trots och andra roliga bilder hade jag inte så mycket av heller, så vi kör en gammal vilket också är roligt! Hur gamma vet jag dock intel, men över ett år i alla fall med tanke på glasögonen. Minns inte riktigt när exakt det var jag gick på audition för Europe...
 

XLASH

Vill slå ett slag för denna helt underbara och fantastiska produkt! Mina fransar, från början korta, glesa och helt omöjliga att göra något vettigt med har på ca tre månader (har inte applicerat varje dag samt sovit med mascara ibland) blivit både längre, tjockare och tätare, och inte lite dessutom! Naturligtvis hittade jag inte den före-bild jag tog när jag började (haha) men här är hur det ser ut nu:
 
Helt osminkad
 
 
Med mascara, har ej använt ögonfransböjare (jag är ingen expert så resultatet kan förmodligen bli bättre)
 
 
Så nöjd!! 

what2do

 
god kvällen på er allihopa, eller eftermiddag eller vad man nu säger. Egentligen hade det lika gärna kunnat vara mitt i natten så mörkt som det är vid den här tiden. tror faktiskt att det delvis är mörkrets fel att jag bara sitter här och ser ut som på bilden övan även när jag inte tar kort på mig själv, lite guldfisk-varning dygnet runt nu för tiden alltså!
 
Vet ni att imorgon fyller jag år, hela 19 stycken faktiskt. Det är rätt fantastiskt när jag tänker efter, 19 som ålder är inte så värst mycket men om man tänker på det som en tidsperiod är det inte illa pinkat! Min present till mig själv får bli en klapp på axeln för att jag fixat det hyfsat bra ändå. Av familjen har jag önskat mig hushållsprylar och lotter. Tråkiga presenter till tråkig ålder.

Ligger och myser

...med en katt på magen!


julklapp till mig själv

forever nine ♡


ordning och reda - pengar på freda'?!

Njaa en fattig student som jag kan väl alltid hoppas (och tro mig, det gör vi) men lite ordning har jag i alla fall försökt skapa här på bloggen genom att sortera in mina inlägg i kategorier. Orkade inte gå igenom alla just nu, men åtminstone för ett halvår tillbaka. Med tanke på hur min vardag mest ser ut lär det nog också dyka upp en kategori för skolgrejer snart...

konstigaste produktplaceringen


Hittade knäppaste grejen på Flashback nyss, det är alltså en stillbild från en scen ur Torka aldrig tårar utan handskar där de har klistrat fast Apple-symbolen på en Sony Vaio-dator. Alltså va???? Skrattade i alla fall högt för mig själv när jag såg det!

bakislördag

Eller ja, inte bakis faktiskt för vi tog det lugnt alla tre igår. Drack två smirnoff ice, lite vin och en öl, sen fick det vara bra för min del men jag känner mig ändå sådär bakis-seg liksom! Sticky var dessutom jättetråkigt igår, sammanlagt fyra band spelade från 21-00 och de var väl inte jättedåliga i och för sig men vi ville ju dansa! När den vanliga musiken väl kom igång var det nästan heller inget bra, så det var med lätthet jag drog vid tvåtiden. Hemma i min säng vid fyra, sov till ca 12 och sen dess har jag bara suttit framför tv:n och ätit haha. Nåja, väntar bara på ett mail från min vän Johanna och sedan ska jag plugga...

insåg precis att jag fyller år om fyra ynka dagar, galet?! detta fick jag iaf förra året


Det är FREEEEDAAAAAAG

Hoppade precis på 300-bussen efter en föreläsning som var något alldeles GRYMT tråkig. Lyckligtvis var den det enda vi hade idag så en skön fredag blev det!

Nu ska jag hem, käka lite och kanske ta en powernap om jag hinner innan jag börjar göra mig i ordning för kvällens aktiviteter. Inflyttningsfest hos Tove är det som gäller, sedan har vi tänkt ta oss en öl på Andra lång och därefter vidare mot Sticky Fingers (stor skräll på den va?!). Hurra för helgen!!!!

my jam just nu:


Santorini maj-juni 12

har absolut nada roligt att förtälja, så vi kör en bildbomb! Lite kul att kolla tillbaka såhär sex månader senare...ingen speciell anledning, saknar ju inte vädret eller så

brände mig gjorde jag inte heller som alla ser!


den som kan gissa hur många bilder alkohol är involverat i (gårdagens eller nyintaget) får en present...haha

Jävligt nytagen bild!

or not haha men när jag såg Klaras inlägg med massa gamla bilder på sig själv blev jag också nostalgisk och kollade igenom datorn.

Hanoi i februari 2009, Lina 15 år! Satt på en bänk i parken vid Etnografiska muséet och tog egobilder...haha


12/12/12

Gårdagen avslutades med att se premiären av The Hobbit tillsammans med Tove, Patrik, Cissi och hennes kompis Johanna. Eftersom det var nattbio kom vi inte i säng förrän vid fyra och då jag gick upp vid sex igår morse (skrev tenta) blev det en väldigt lång dag.

Filmen var grymt bra och nu känns det väldigt surt att man måste vänta så länge på nästa del...och att det kommer ytterligare en del...


ISP julbakar!

Är vi bra eller?! (på lussekatter i alla fall, pepparkakorna blev väl...sådär)


sandwitches

Måndag igen dårå. Precis lika kul som det låter, dagen började med att en som vanligt förvirrad jag får för mig att vi börjar 11:15. Så var dock inte fallet och jag kommer istället en timme för sent. Woohoo!! Orkade inte stanna kvar hela sista föreläsningen heller utan stack hem i pausen och städade som en galning. Imorgon kommer nämligen ISP:arna hit för lite julbak! Så nu sitter jag här, sömnbrist-/koffein-skakig i händerna, lyssnar på Tyler, the Creator och måste plugga till omtentan imorgon. Vet redan att den kommer gå skit haha, meeeen som vanligt har jag ingen annan än mig själv att skylla!

hip hop-mode aktiverat, denna låt är definitivt bland favoriterna just nu


Men äre söndag eller??

Lite betongkeps-varning när jag vaknade upp hos Tove (i hennes nya lägenhet!!) imorse men det får det väl vara värt! Man måste ju leva livet medan man kan liksommmmm.

Gårdagskvällen började med öl och tilltugg hos Klara i Frölunda medan vi kollade på Så mycket bättre och sedan tog vi spårvagnen till Kårkällar'n. Kvällens tema var Pokémonfest och en tjej utklädd till Bellossom hade ritat jättefina pokémons på dukarna. Vi träffade även ett gäng trevliga killar, varav en hade en pokéball-tatuering hahaha och dem hängde vi med tills stängning. Därefter tog vi farväl av Cissi och Jolly och styrde vidare mot standardstället Sticky Fingers och slog klackarna i taket till stängning, precis som det ska vara! Åhh mina fina ISP:are. Är så glad att jag har dem!






Varför är jag ens vaken...

Japp klockan är 06:11 och här sitter jag på bussen mot Göteborg, vaken sedan ca fyra timmar tillbaka...ja ni läste rätt, exakt 02:37 inatt vaknade jag upp och det var ta mig tusan omöjligt att somna om. Låg och vred och vände mig fram tills klockan fyra då jag gav upp. Tänkte att det var lika bra att börja göra sig i ordning i tid så jag slapp stressa. Det är ju faktiskt inte för skojs skull jag tvingar upp mig själv i natten utan det är en ganska stor (och rolig) grej jag ska iväg på, men exakt vad får ni inte veta riktigt än. Jag hoppas dock verkligen att de har rikligt med kaffe på det där stället...


tv-inspelning och julkänslor!



Sitter och äter kalvsylta med rödbetssallad! Åhhh så göööööött, även om det kanske inte ser ut så av bilden att döma haha...Är så himla glad att operationen lades så att jag läker lagom till jul, för vad skulle jag göra utan julmat?! Någon dag ska jag försöka få modershjärtat att baka lussekatter med mig också.

Nu ska jag försöka städa och få lite andra såna där vettiga saker gjorda så att jag kan gå och lägga mig tidigt ikväll. Imorgon blir det nämligen uppstigning före fem, och varför det ja det kan man ju undra! Kan ju säga så mycket som att Bingolotto inte är det enda jag ska spela in denna vecka... ;)

Bingolotto och första snön

Istället för en vit helg blev det en vit måndag (höhöhööhöh dåligt skämt jag vet). Klara what's app:ade mig imorse och meddelade att vi kunde åka skidor till skolan idag, och mycket riktigt var världen vit när jag drog upp persiennerna. Kylan var ju dock mindre välkommen - luftpumpen och alla element hade slutat fungera så inatt sov jag iförd långärmad pyjamas+pyjamasbyxor, yllesockar och med vanliga täcket, filt PLUS duntäcke...Nåja, nu är det fixat (tack mamma!) och det känns som att jag faktiskt måste skruva ner elementet lite.

Igår var jag, Klara och Tove på live-inspelningen av Bingolotto! Specialinbjudna som vi var av Klaras kompis Cissi från Timoteij fick vi varsin gratis lott och dessutom sitta vid bordet närmast scenen. Ingen vinst tyvärr men vi fick i alla fall en riktigt trevlig kväll med underhållning av Erik Linder och förstås Timoteij då. Jag tror bestämt att de måste vara Sveriges snyggaste tjejer?! Fyra av Sveriges snyggaste klänningar hade de på sig också, åhhh tänk om man vore lika lång så man kunde få lite shoppingtips haha.

Idag inget särskilt, en typisk måndag med tandläkarbesök i Borås. Imorgon blir det dock mera livat då vi ska kidnappa andra Cissi ut på roligheter! Skriver inget mer ifall hon skulle läsa det här höhö...



Igår i Bingolotto-studion

no one sleeps when i'm awake

Bon soir! Här sitter jag iförd fet islandströja och kollar på Så mycket bättre tillsammans med ett gäng tända ljus i ett desperat försök att få upp värmen lite. Igår dansade jag, Tove och Klara återigen loss på Sticky Fingers till stängningsdags, och då jag sedan sov över hos Tove hade jag fortfarande på mig party-outfiten när jag skulle åka hem i eftermiddags. Nylonstrumpbyxor vid minusgrader är ingen höjdare kan jag tala om...Dessutom var bussjäkeln en halvtimme försenad vilket resulterade i att jag fortfarande inte har slutat frysa. Dock var det en mycket trevlig kväll, inledde med vin, öl och keso (haha) hos Klara. Egentligen var det meningen att vi skulle gått till Parken eftersom Tove hade gratis inträde där, men kön var så lång att vi förmodligen inte skulle hunnit i tid. På Sticky träffade vi ett gäng skumma tyskar varav en försökte inbilla oss att han var australiensare (??) och även en väldigt dansant herre som hette Erik!

Hur som helst, Majas dag i detta avsnitt och jag bara älskar't såhäääääääääär mycket. The Sounds har varit ett av mina absoluta favoritband ända sen jag var tio och hörde Living in America första gången, så föreställ er känslan när jag fick reda på att världens absolut bästa och grymmaste sångerska skulle vara med i detta superpopulära program! Miss Lis version av No one sleeps when I'm awake var ju helgrym. Ska fortsätta kolla nu och hoppas på att resten blir lika bra.

Litta bilder från igår, inleder med en på finaste partypinglorna!


 


Grymt band som spelade på Sticky, hade glömt av dem tills jag såg bilderna haha...