120714

Sitter just nu ute på altanen och äter glass med jordgubbar - sämre kan man definitivt ha det. Funderar även på vad jag ska ta för mig framöver då jag fick besked om en 18:de plats i reservkön till högskolan häromdagen. Stort beslut, många möjligheter - inte det lättaste att välja!


blogga blogga blogga

Jaa haha det märks att jag inte är inne här så ofta, trodde först att blogg.se:s startsida var nå konstigt popup-fönster för hela sidan var täckt med en annons?!

Nu har jag då varit utsprungen student i nästan en månad och det var väldans vad det har gått fort. Var sjuk i nästan två veckor efter Greklandsresan (för de som inte visste det innan kan jag tala om att sömn gör en vääääldig massa för immunförsvaret) och sen jag blev frisk har dagarna bara rusat iväg. Vips så var det juli! Vilket betyder att det är mindre än tre veckor tills det primära intagningsbeskedet till högskolan kommer - galet nervöst. Nåja, klarar jag det har jag i alla fall två hela månader tills terminen börjar och det är minsann en massa tid man kan spendera på skoj!Denne lille krabat träffade jag på väg hem från William häromkvällen! 
Första gången jag såg en igelkott i det fria och den var så söööt