Smått och gott

  • Vårt snabbkaffe är ca 53 gånger godare än skolans bryggkaffe. En termosmugg skall införskaffas å det snaraste.
  • Om lite drygt två veckor kommer det vara en helt ny person som tittar tillbaka när jag speglar mig. Jag är både nervös och förväntansfull!
  • Jag borde verkligen, verkligen plugga till tentan på torsdag. Fem essäfrågor ska besvaras och jag har inte läst ens en tiondel av litteraturen. Hörde jag någon säga U??

TORKA ALDRIG TÅRAR UTAN HANDSKAROch hur bra var inte denna serie då????

Dör inombords, så jävla perfekt och fint allting och bara ÅH. Erkänner att jag har gråtit både en och tjugo gånger under tiden jag tittat. En så vacker kärlekshistoria och på samma gång ett stycke ytterst viktig samhällshistoria. För att inte tala om skådespelarna, helt fantastiska allihopa! Och hjärnan bakom alltihopa såklart. Jonas Gardell är verkligen en av de där människorna man vill ge medalj bara för att ha levat liksom. 

Fast ändå. Riktigt elakt att låta oss vänta ända tills nästa år på nästa bok...

Språkets ursprung?

 
Uppsats in the making!

1/10/12

Ska inleda detta inlägg med världens äldsta klyscha men tiden går verkligen fort när man har roligt. Bal, Grekland, studenten, mitt livs sista sommarlov och början på ett nytt kapitel i mitt liv - allt inom loppet av lite drygt fyra månader. Idag blev jag även godkänd på första tentan. :D Snart är det väl jul innan jag vet ordet av...
 
Klippte mig häromdagen förresten! Riktigt kort blev det om man jämför med innan, ett par decimeter åtminstone var det nog som åkte av.