VALBORG

Glad Valborg på er mina vänner. När detta inlägg publiceras sitter jag förmodligen på Humanistens gräsmatta, capsar och grillar korv. Ikväll ska vi såklart kolla på kortegen! Min första "riktiga" Valborg firad på äkta studentvis. Kanske att det slinker ner en och annan öl efteråt också, vi får väl se...Jag har ju som sagt tenta på fredag som jag måstemåstemåste plugga till, men inget kan väl vara mer hedersamt för skolan än att fira studenternas egen högtid riktigt ordentligt?!
 

stekig_kille96

Såg att min käre bror hade bytt profilbild på Facebook häromdagen, fy fan va jag garvade hahahahahahaahahaha!!!!!!!!! Det är sååå roligt, kan fortfarande inte sluta skratta
 
 
han har inte ens fyllt 17 än - INTE hans bil haha

Heaven 23

I fredags träffade jag min förmodligen äldsta vän, Li, som var här med sin mamma för att kolla på Gothenburg Horse Show i helgen. Våra småsyskon adopterades samtidigt så i snart 17 år har vi känt varandra! Vi käkade sushi, drack lyxig Irish coffee på Soho, sprang runt i butiker och avslutade kvällen med Heaven 23:s magnifika utsikt, högst upp i Gothia Towers. Självklart åt vi deras berömda räkmacka, minst lika magnifik den. Alldeles lagom till att vi fick ett bord sprack dessutom molntäcket upp och vi kunde knappast ha fått ett vackrare avslut på denna dag.
 
 
 
 
 
Ja en halv sådan här slank visst också ner...crème brûlée och kokosglass, så gott att jag typ dog

älska lördag

Grillade på gården utanför Tove igår med henne och Ulrika, första för i år! Därefter gjorde vi oss i ordning uppe hoa Tove, förfestade lite och efter någon timme gick vi ner igen där Linus hade fest som var i full gång. Efter en massa tjöt med trevligt folk drog vi tre tjejer+Erik och Martin vidare till Gretas och därifrån gick det bara utför haha...Dansade och hade kul fram tills klockan fyra då vi åkte hem med världens snällaste och gulligaste taxichaufför. Idag har vi degat hemma hos Linus, ätit pizza och nu sitter jag bara här och glor. Tillbaka till den hårda verkligheten, världens jävligaste tenta på fredag och jag MÅÅÅÅSTE plugga...
 
Konstiga men jävligt roliga flashbacks från igår:
  • Vi fick typ en liter Cosmopolitan av nån random på bussen
  • Det var traffic light party på Gretas och när de i kassan frågar om status säger Erik att han och jag ska förlova oss=vi får röda lappar och hela kvällen kommer det fram tjejer till mig och ber om ursäkt för att de har varit på "min pojkvän" (jävligt tröttsamt efter ett tag)
  • Martin tyckte att jag skulle hålla hårt i "pojkvännen" för "INGEN KAN KOKA RIS SOM HAN"
  • Det fanns ingen black jack på Gretas, vilket Martin gick omkring hela kvällen och uttryckte sin sorg/ilska/besvikelse över
  • Taxichaffisen var helt fascinerad över att jag och Erik var adopterade, ville även berätta väldigt mycket om sina söner och visa sin bakgrundsbild på mobilen vilket var ett foto av honom själv som 18-åring

 
mojiiiiiito :d
 
 
kul när man kollar instagram dagen efter och ser att man har lagt upp fulaste tänkbara bilden på sig själv (inte denna alltså)

Mysigt

Vi hade myskväll hemma hos Linus häromdagen och kollade på film, alla utom Linus själv var med...

 


Träningsinspiration

Som ni kanske vet började jag träna tillsammans med Tove när jag flyttade hit till Olofshöjd, och för ett tag sen skaffade sig även Klara ett kort på Fysiken! Här är vi alla tre häromdagen efter att jag precis hade avslutat ett hårt armpass:
 
 
Och ja, jag vet att många av er säkert har samma avundsjuka blick som Tove när ni skådar denna bild, men låt mig vara ärlig och gå rakt på sak: dessa kanoner är inte byggda av steroider eller annat fusk! Inga genvägar är tillåtna. Veckor, månader, år av hårt jobb och sedan kanske damerna flockas runt er också! Var dräkten är köpt tänker jag dock behålla för mig själv, den vill jag vara själv om. Men visst är Klara fin i sin nya hårfärg?

Plugg på Condeco

Kanske inte så många som känner till det, men som student ingår det faktiskt att man då och då måste utföra den där sysslan som kallas för att studera! Chockerande, jag vet. Så igår tog jag, Tove, Johanna och Cissi och slängde upp böckerna på ett lastbilsflak (så mycket har vi att plugga, 100% sant jag svär) och slog oss ner på Condeco. Johanna gick hem för att käka och Cissi hade möte med humsex, men Tove och jag blev kvar ända till klockan sju! Jag fick faktiskt gjort en del, även om första bilden kanske pekar på motsatsen:

svinigt god tomatsoppa med fetaostkräm blev min lunch, salladsbuffén som ingick va inte vidrig den heller!


Sista bilden är från när personalen på Condeco fick nog och slängde ut oss för att vi tänkte för högljutt...nej jag skojade bara, men ni vet hur de kan bli, det slank väl ner en liten muffins eller brownie också kanske! Så Tove och jag tog en promenad senare på kvällen och minus 700 kalorier senare hade vi tillryggalagt Johanneberg -> Krokslätt -> Mölndals centrum. Dock tog vi spårvagnen hem. Man ska inte överdriva.


Snygga gänget

 
Jonas, jag och Linus! Märkligt vad några öl kan göra alltså...

Lost in Tokyo

 

Hittade denna via Emelie. Otrolig film i mitt tyckte. Visserligen visar den bara Tokyo by night, men i kombination med att läsa hennes blogg (vilket jag absolut tycker att du ska göra! Läs! Läs!) drar det plötsligt i den där delen av mig som jag trodde var borta för länge sen. Nog för att jag inte är lika Japan-frälst som då för fem år sedan, men ett besök kan väl aldrig skada? Åh. Jag vill.


Partylördag

Mys-hängde med Klara, Jonas, Adam och Linus på Queen's Head igår kväll! Drack öl, bröt arm, snackade snabelkeso och allt annat mellan himmel och jord.
 
 
jag hade på mig en äckligt snygg blus från lindex
 
 
lite traditionsenlig skägg-flätning
 
 
världens sötaste klara!! ♥
 
Sen drog vi vidare till Nefertiti och jaa jag vet inte riktigt vad jag ska säga? Kanske berodde på att det var popkväll men musiken var, för att låna Klaras uttryck, "musik för såna som redan vet att de kommer få ligga". Och folket - tänk dig det ultrastereotypa popfanet och du träffar mitt i prick. Tygpåsar, hattar, creepers, hipsterglasögon, supertighta jeans, flanellskjortor med psykedeliskt mönster i de mest missmatchande färgkombinationer och frisyrer svårare än Salvador Dalís kändaste verk. Nåja alla är vi olika, plus STOR tumme upp för det gratis kaffet!

FEKKE

På en torsdag?? Oj oj så det kan gå, TOKIGT!!!! som klara hade sagt
 
 
oskyldig start på Queen's
 
 
sen hamnade vi på Berså där de hade glow sticks och snabba brillor. ganska kul ställe men tror inte att jag vill dra dit igen haha...
 
 
efterfest
 
 
efter efterfest
 
 
efter fest

alla tjejer, u feel me?!

Mitt liv är extremt intressant just nu! Det händer..ingenting. Har ätit ofantliga mängder choklad de senaste tre-fyra dagarna, tror knappast att jag behöver skriva ut varför. Det måste ändå vara något av det jävligaste som finns när man kommer in på Willys för att köpa ENDAST tamponger och choklad och kassörskan gör fel när hon scannar in varorna. Jahapp, inte nog med att det är tillräckligt jobbigt bara det att gå in för att köpa tamponger och choklad utan nu måste man stå kvar där extra länge tills hela kön (naturligtvis extra hög andel män just denna kväll) bakom har sett vad man ska köpa. Kände att jag lika gärna hade kunnat skrika ut i högtalarsystemet att "hej jag har mens". Dessutom trodde kassörskan att det var killen bakom mig som kände behov av tamponger och liksom höll upp skiten i luften. Jepp.
 
Nåja, ska sluta klaga, de har hänt bra saker denna vecka också! Smakade godaste Lokan som finns och fick hem finaste tygpåsen från Batoko. $$$ har det trillat in också, vilket flow nu när jag tänker efter?!
 
 
 
instagram <3
 

USCHHHHHHH

Det är förmodligen bara jag, men "utgång" och "möta upp" är förmodligen de två fulaste och vidrigaste uttrycken jag vet. Och de förekommer ju verkligen överallt dessutom?? Nej, nej, nej, jag får lust att bara hålla mig borta från allt vad facebook och bloggar heter...Jaja, grammatiktentan idag gick över förväntan. Sprang runt på avenyn med Tove en stund efter det, kom hem, gick till Willys och handlade och nu i eftermiddag/kväll har jag tvättat och lagat middag+matlåda. Thaikryddad kycklinggryta, potatis+morötter i ugn och sallad - gaaaaaaanska så gottigt ja! 
 

jan "svampbob" guillou

Hittade denna via Zara, hahhahahahaha jag döööööööör!!! 

 
och ja, jag gör allt för att slippa plugga...snart ska jag gå och köpa godis!

Jag var ju med på TV häromdagen!

Mina allra mest trogna bloggläsare minns säkert att jag var iväg på en hemlig grej i början på december, vilket jag skrev om i ett inlägg där jag gnällde om att jag var tvungen att gå upp så infernaliskt tidigt. Jag vet att ni alla typ har avlidit av nyfikenhet sedan dess, så nu ska jag avslöja det: jag var med i ett avsnitt av Vem vet mest. Japp, roligare eller coolare än så var det inte. Tur i alla fall att jag visade mig från min snyggaste och allra mest skärpta sida! (host, host...)
 

freeeedaaaag

Hej min blogg! Fult av mig att bara glömma bort dig sådär. Men med en enorm grammatiktenta på måndag är det kanske inte så konstigt att jag har varit lite upptagen det senaste. Hoppas att jag klarar den, för samma dag som omtentan är åker jag till Stockholm. Bra planering där! Känns som om vädret kom med en liten föraning om hur det kommer gå - från att ha varit soligt hela veckan slog det igår om till grått och regn. Jahapp...
 
 
peace från grodan boll

ZZZZZOOOM

Japp så låter det när jag susar förbi i mina nya snabba skor! Inte till utseendet dock, de är ganska snygga faktiskt tycker jag. Så idag invigde jag dem med en runda på runt femkilometers-strecket medan Cissi och Tove körde ett pass sh'bam. Att min tröja också var lila kändes dock lite fult haha...
 
 

Slottsskogen

Hej bloggis! Idag har jag haft världens mysigaste dag tillsammans med Tove i det fina vårvädret. Vi köpte nämligen nya löparskor (slänger upp bild på dem senare heh) igår båda två, så vi bestämde att innan vi ger oss ut och faktiskt springer i dem skulle vi testa att gå en bit så vi inte får skoskav det första vi gör. 
 
Matsäck och filt (Toves, som jag sedan hällde ut halva mitt kaffe på...) packades ner i väskan innan vi styrde stegen mot Slottsskogen. Enligt Google maps skulle det ta 49 minuter att gå dit så en härlig promenad fick vi! Det var hur fint som helst i parken och de flesta djuren hade blivit utsläppta dessutom. Vår favorit, speciellt Toves haha, var pingvinerna! Såååå söta, jag filmade till och med lite när en av dem lunkade omkring i inhägnaden för ni vet pingviner ser ju bara så himla härliga ut när de går?! Egentligen var det meningen att vi skulle pluggat också men efter att vi hade fikat, gått runt och även köpt årets första glass kände vi att det var nog och tog bussen hem igen. Men ibland får studierna faktiskt ge vika för välmåendet, så det så!
 
 
 
 
 
 
 
 
sista paragrafen?! älgbajspapper verkar vara en stor bransch uppenbarligen?
 
 
Tove njuter av solskenet.

Vildmark

Denna termosmugg fick jag av mamma i julklapp, men har glömt den varje gång jag har varit hemma så jag har inte testat den förrän nu. Den kommer från Vildmark och rymmer 320 cl (lite mer än en vanlig mugg). Den höll värmen jättebra faktiskt! Jag var lite skeptisk just på denna punkt eftersom muggen är gjord helt i metall men den blev knappt ljummen på utsidan. Dock hade jag gärna sett att den var lite kortare och istället bredare, dessutom står det att man inte ska ha varma mjölkprodukter i och jag brukar ju ha mjölk i kaffet så vi får väl se hur det går. Väl värd sitt pris i alla fall och finns att köpa här.
 

Min påsk i bilder

Började med en tripp till tandläkaren i Borås där jag fick väldigt goda nyheter! Detta firades med en mochalatte på centralen
 
 
Vårt påskträd i vardagsrummet (dock ovanligt klent dekorerat i år)! Detta är en tradition vi haft ända sedan jag var liten och en av mina kompisar hade det hemma hos sig. Bara vanligt påskris duger ju inte...
 
 
Lånade ut min ipod till brorsan för ett tag sen. Så här såg den ut när jag fick tillbaka den. (tur att Google finns så jag slapp vänta i 41 år på att låsa upp den)
 
 
FEKKE!!! Här förfezt med en liten äggtoddy. Vet dock inte hur mycket "toddy" det blev av det hela då jag inte är något större fan av whiskey...nåja ägg och socker är väl aldrig fel!
 
 
Bakisfrukost...Varje måltid hemma är en utomkroppslig upplevelse full av njutning, speciellt när mamma har bakat bröd
 
 
mm godis
 
 
 
MIN GOSIMOSI HIIHIHEIHESKJSHSHISOH <3333333
 
 
åt på Napoli med Elin!
 
Det var mitt lov det! Idag ska jag bara vara hemma, plugga grammatik och eventuellt gå och träna ikväll (det är ju ingen smalhögtid det här direkt). Tror jag hör min nya granne flytta in nu också så jag får väl se till att försöka hälsa på henne eller honom också. Hoppas att ni andra också har haft en trevlig påsk!

NEW IN

Japp meningen med detta inlägg är att jag ville visa upp min nya tröja. Överdelen är ljusgrå och nertill samt på ärmarna är den kornblå. Kommer från Rut m.fl. och kostade endast 49 svenska riksdaler på rean. Tjoheeeej
 
 
Upptäckte medan jag satt och väntade på Elin att den där spegelfunktionen i PhotoBooth är ju ganska rolig va...Jag tycker alltid att det är stor skillnad på hur jag ser ut på en bild beroende på hur den är vänd horisontellt. Så därför måste jag alltid vända på mina egobilder i en app innan jag vågar lägga ut dem någonstans haha. Då är det ju bra när man kan ta från båda håll på samma gång!
 

Glad påsk!

Befinner mig på påsklov hos mamma i skene just nu och tar det bara lugnt. Har verkligen inte gjort ett dugg sen jag kom hit i torsdags förutom att fira påsk. Men att äta, sova och njuta av vädret är förstås inget jag klagar på! Vår inglasade altan är det bästa med hela huset. Just nu sitter jag här med bara ben och termometern visar 27 grader. Ikväll ska jag träffa Elin en sväng och imorgon åker jag hem då mamma ska börja på sitt nya jobb och förmodligen kan behöva lite lugn och ro såhär första veckan. Men det är skönt det också. Saknar Göteborg en del nu när våren börjar komma, dock hörde jag att det ska snöa i veckan...