Kastatillbakatorsdag

HAHA det här var det roligaste, hittade massa gamla bilder på mig själv när jag gick in på min gamla blogg jag hade för fem år sedan. Hade visst en till blogg mellan den och min nuvarande men den har jag tyvärr raderat. Ångrar det sjukt mycket, hade ju varit fett kul att kunna gå in och kolla tillbaka!!!!!!!! Likaså alla mina konton jag hade på Bilddagtboken...Fast det kanske är bäst så, hittade min allra första blogg jag hade när jag var 12-13 för ett par år sen och dog pinsamhetsdöden när jag läste igenom inläggen. Ville typ åka tillbaka i tiden och örfila mig själv.
 
Att kolla på gamla bilder är desto roligare även fast jag uppenbarligen inte kunde sminka mig för fem öre och tyckte om att plocka ögonbrynen till hälften av dess ursprungliga storlek (jämför de första bilderna med någon av de längre ner HAHAHA....)
 
 
Runt tio-elvaårsåldern någon gång när vi fortfarande bodde i Äspered. Saknar det stället!!! Vet att håret är katastrof, hade gått till sämsta frisören i världshistorien som kapade mer än halva längden...
 
 
Tessi som liiiiiten! Jag tror att vi fick henne 2007 så då måste jag ha varit 13 på denna bild. Ser dock fortfarande ut som elva, med smink-skillzen hos en femåring...
 
 
14 typ? Finnig tonåring med faktiskt helt okej ögonbryn och smink!
 
 
Troooor att denna är nyare än den förra men inte mer än ett par månader. Nu har vi kommit in i tvättbjörn-utan-ögonbryns-fasen.
 
 
Någon gång i nian tror jag. Börjar gå åt det bättre hållet utseendemässigt men fortfarande njaaaa.
 
 
Sommaren innan gymnasiet! Ser normal ut igen! Shiiiiiiit mannen ge mig that hair tillbaka tack
 
Slut på de roliga för denna gång, har tyvärr inte så mycket bilder från min tidiga tonårstid då jag dels var väldigt anti att bli fotograferad och dels har bytt/raderat bloggar och andra konton från den tiden. Synd såhär i efterhand kan man tycka, men tack och lov lever vi ju i de sociala nätverkens guldålder numera så i framtiden kommer jag i alla fall inte att behöva oroa mig för det ;)
 

Jewelry

 
Jag är verkligen ingen smyckesperson men det jag bär vid de ytterst sällsynta tillfällen det händer är ringar. Silvriga sådana, guld är inget som går hem hos mig över huvud taget. Fingertoppsringen är köpt på en vikingamarknad för en himlans massa år den och den större kommer från JC. Löv löv löv it

Summer lovin'




Vädret var ju så jäkla underbart förra veckan så då passade vi på att njuta så mycket vi bara kunde! Plugg ute, mycket volleyboll, grill och till och med årets första glassar. Ja, glassar i plural...Tove prövade den berömda penisglassen! Sitt rykte till trots fick den bara ett svagt godkänt i betyg. Piggelinen som slank ner en stund efteråt var desto godare! Nu är det kallt ocj blåsigt tyvärr men det gör inte så mycket då jag måste hålla mig inne och packa ner alla mina ägodelar i lådor. På lördag flyttar jag ut och bara dagar efter det bär det av ut på sommarens äventyr!

Nedräkning


Eyebrow game is strong these days! Haha. Mitt game är ganska strong i stort dessa dagar. Har mycket att göra men det är bara roliga saker så det känns så bra så. Vädret hjälper också till att hålla mitt humör på topp, idag har det varit 25 grader ute och jag hade shorts klockan 11 på kvällen utan att frysa. 

Egentligen borde jag kanske gå omkring i jeans och tjocktröja för att förbereda mig för Vietnam, med tanke på förra sommarens 40+...usch dör bara av tanken. Jag är ju jävligt osmart som lämnar Sverige vid dess bästa tidpunkt på året för Vietnam vid dess värsta, måste jag erkänna. Nåja, jag får njuta så mycket jag kan av båda oavsett vädret! Nu blir det sista kvarten av Criminal Minds och sen sängen, pusssssssss


En lista

Senaste

Låt du hörde: Beyoncé - Irreplaceable 

Film du såg: Ööööö ingen aning, kollar nästan aldrig på film...

Mat du åt: Bananpannkakor och kaseinpudding!!

Kram: Tror de va när jag träffade Tove och Farshid första gången sen jag kom hem från Sthlm...

Puss: Hehehehehehehehhehehehehehehehehehhehe 

Känslan: Stel i benen från gymmet

Bråk: Säkert mamma men minns inte när.

Resa: Stockholm för nästan två veckor sen(!)

Glädje: Jag är glad typ jämt!

Längtan: Stockholm och Vietnam!!!!!!!!!!!!

Dröm: Minns faktiskt inte, har bara ett svagt minne av att en kille från min högstadieklass var med lol

Personen du träffade: Tove och Farshid.

Gången du var utomhus: Alldeles nyss när jag gick hem från gymmet

  • Antingen-eller-frågor

Storstad eller landet: Båda, fast mest storstad tror jag.

Hamburgare eller pizza: Pizza my true love <33333333

Kött eller fisk: Kött i stort fast är det sushi gillar jag all fisk!

Hund eller katt: KAAAAAAAATTTTTTTTTTTT

Aftonbladet eller Expressen: Gillar egentligen ingen av dem, men brukar gå in på Aftonbladet då och då.

McDonalds eller MAX: Har aldrig ätit på Max fast har fått för mig att det är mkt fräschare än donken?

Vin eller öl: Öl.

Charter eller skidsemester: Älskar båda!

Sport eller nyheter: Nyheter.

Hockey eller fotboll: Fotboll.

Vinter eller sommar: Sommar.

Fem saker som du alltid har i ditt kylskåp?

Mjölk, ägg, sallad, tomater och ?

Tre saker som du inte kan äta?

Brysselkål är det enda jag verkligen avskyr och jag har insett på senare år att det faktiskt inte är så äckligt...Gillar heller inte nötter av något slag men jag kan äta dem. Och så färsk ananas för det gör så ont på min stackars tunga :(:(:(

En sak som du oftast gör flera gånger i veckan?

Tränar!


Artsy fartsy


Det var så jäkla fint utanför mitt fönster precis när jag skulle gå till gymmet innan! Tyvärr har jag varken kamera eller fotoskillz tillräckliga för att göra det rättvisa på bild, men jag hoppas ni kan få en liten glimt i alla fall. Dessutom satt det en familj och grillade i trädgården nedanför så jag fick ta en bild snabbt som attan för att undgå att framstå som en läbbig fönster-smygfotare. Den finaste detaljen av alla kom inte ens med, en luftballong perfekt centrerad mellan de två högra taken. Förhoppningsvis har jag tillräckligt fotografiskt minne för att minnas hur det såg ut i verkligheten när jag tittar på detta foto i framtiden! 

Kom alldeles nyss hem från gymmet och sitter nu i sängen med proteinshake och kaseinpudding och läser bloggar och lyssnar på Den svenska björnstammen. Inte den festligare lördagskväll man kan tänka sig men det gör inte så mycket. Är inte på något vidare festhumör ändå och så måste jag ju ladda upp inför Annas student!!   

Garderobsröj

 
Ja, plock i kläder och en sväng på stan är vad jag har gjort hittills idag. Flyttar om ett par veckor så det börjar bli dags att komma igång med packningen nu. Förhoppningsvis tar det inte alltför lång tid då det jag har mestadels är kläder, men bättre sent än aldrig. Passar på att rensa ut garderoben från plagg jag inte använder längre och ska skänka dem till insamling tänkte jag. På så vis har jag ju en ursäkt att fylla på med nya kläder också! Fick ett paket hem häromdagen med två toppar och en kjol, däribland den underbara skjorta jag bär på bilden. Vill seriöst bära den 24/7!!! Bättre bild kommer en annan dag (säger jag bara för att jag ska ha något att blogga om)

Stockholm

Fem underbara dagar med fyra underbara vänner! Kommer alltid sätta Göteborg först men Stockholm börjar ta större och större plats i mitt hjärta.
 
 
Samma dag som jag kom hade Tinas klass studentskiva med Gatsby-tema. Tina och Anna skulle på middag innan själva festen men inte jag och Nea så vi drog till Solna C och åt oss proppmätta på malaysiskt.
 
 
Obligatorisk efter-sminkning-selca. På 20-talet var det visst modernt med helt raka ögonbryn, vilket jag tidigare har varit rätt anti eftersom alla kvinnliga kpop-artister kombinerar det med att dessutom låta brynen växa sig såHÄÄÄÄÄR tjocka. Men nu kunde jag inte låta bli att tycka att det var rätt nice ändå? Okej de är inte helt raka men ändå stor skillnad mot mina vanliga vinkelhakar.
 
 
Neis!! Hennes outfit var så galet fin denna kväll och jag var så avundsjuk på hennes hårband, verkligen den perfekta 20-talsaccessoaren. Själv lyckades jag också skrapa fram en fjäderprydd sak men hade inget pannband att fästa den på tyvärr.
 
 
Min tur! Klänningen panik-hittade jag tre dagar innan festen hos Rut&Circle. Tackar alla based gods därute för denna enorma tur. Och Nea, för att hon är så grym och gav både sminktips och lockade mitt hår så himla fint!
 
 
Vi tog inga bilder alls fastän vi lovat varandra att göra det, men Tina och Anna fastnade på ett par vimmelbilder i alla fall (snodde från annas instagram)! Medan Nea och jag stod i trappan och undrade vart fan de tog vägen eftersom de hade varit oss hack i häl bara sekunder innan...Tina blev på middagen utnämnd till klassens solstråle och även Anna hade ett vrölfint huvudsmycke. Åh mina finaste älsklingar <3 <3
 
 
Anna och Nea drog lite tidigare men jag och Tinis stannade tills stängningsdags. Innan vi tog taxi hem blev det obligatoriskt stopp på Donken för cheeseburgare. Jag åt typ en halv och mådde illa för att det var så äckligt. Tina propagerade väldigt entusiastiskt för deras "heeeeelt nyfriterade varma asssssgodaaaaaaa pommes frites" så kanske borde jag ha satsat på dem istället.
 
 
Marcus och jag! Enda normala bilden vi lyckades få...
 
 
En rosa kines, en gul vietnames och en hand som jag garvade ihjäl mig åt för jag fattade inte var den kom ifrån
 
 
Glad Tinis i KTH:s öltält kvällen därpå. En grupp vid namn Dunderpatrullen stod på scen och hela spelningen var så sjukt bisarr. För övrigt gick det inte riktigt att urskilja var en låt slutade och nästa tog vid, så jag skulle väl inte direkt rekommendera en sökning efter dem på Spotify.
 
 
Dagen efter var jag bara hemma eftersom Tina hade skola och Kajsa tyvärr jobbade så vi inte kunde ses som planerat. När Tina kom hem lagade vi japchae (koreansk nudelrätt) till middag och efter det var det dags för att åka in till stan och gå på Annas skolas modevisning!
 
 
Vi satt i en dålig vinkel precis där modellerna gick in/ut så det var svårt att få bra bilder...här är iaf Anna i sin jättefina, egensydda klänning!
 
 
Som jag nämnde förut går Anna i samma klass som årets Top Model Sverige-vinnare Feben, och hon var förstås kvällens stora stjärna. Hälsade på henne kort efteråt och blev så starstruck att jag typ inte visste vad jag skulle säga. Hon visade två fantastiska klänningar som hon sytt själv och denna röda (fick redigera konstigt pga ljuset) har även synts i Top Model.
 
 
Dagen efter var Kajsa tvungen att jobba igen så då mötte jag upp med Anna efter att hon slutat istället. Vi fikade, åkte hem till henne en kort sväng innan vi drog till stan igen och åt Ben&Jerry's med Tina och Inno. Det blev ytterligare en kaffe efter det och jag var så sjuuukt skakig på kvällen haha. Blev visst paparazzi-fotad och -snapchattad av okänd person på B&J-caféet också?
 
 
Sjukt intresserad av vad Inno har att visa
 
 
Mästerkocken Tina (jag hjälpte till faktiskt) slängde ihop en drömtårta med apelsinskal och rosa smörkräm innan jag skulle åka hem. Dock var den aningens för söt pga smörkrämen (ingen av oss är ett vidare fan av det), men mkt fin att se på!
 
Det var den vistelsen i stora drag, nästa gång jag beger mig till Stockholm blir i början på juni då Anna och Tina tar studenten. Längtar redan tillbaka!!!!!!!!!

Bilder

Dags för de utlovade bilderna! Har precis skapat ett album tillägnat 2014 på Facebook men känner ändå att jag kan beskriva bilderna utförligare här på bloggen. Mindre publik och mer personligt!!
 
 
Tove tycker att det är behagligare att resa när hennes hår är plattat, så dagen innan de åkte till Linköping för påskfirande hjälpte jag henne med det! Tog låååång tid, men resultatet var verkligen mödan värd!
 
 
Själv tillbringade jag påsken i min mosters stuga utanför Kungsbacka. Det var ju då det var ett sådant jäkla underbart väder och vi hade turen att befinna oss mitt i värmeböljans centrum. Denna bild togs under en fantastisk promenad på en minst lika fantastiskt plats. Har tillbringat otaliga somrar här och det är verkligen mitt lilla smultronställe!
 
 
Mamma ville ta kort, jag reagerade med blandade och otydbara känslor.
 
 
Påskmiddag! (äggen som kan skönjas i övre kanten var mitt bidrag)
 
 
Har börjat ägna en obehaglig massa tid åt snapchat. Skickar för det mesta till min vän Inno och screenshottar alla snaps han skickar till mig. Dessa sparar jag sedan i en mapp med namnet "Inte en stalkermapp!!".
 
 
Grillade med Tove och Farshid en dag, även Albin och Cissi joinade för gött häng
 
 
Kortege! Dessa färgglada herrar hade Candy Crush som sitt tema. För övrigt blev vi lurade av solskenet och frös ihjäl minst lika mycket som förra året. 
 
 
Fick efter många om och men äntligen min fotobok från sehuna.com! Godis på köpet hehe
 
Mitt Stockholmsbesök denna vecka får ett eget inlägg för det blev så långt annars...faktiskt kul att börja blogga igen!

Hej igen

Liten plot twist där va, när ni väl inte ens trodde att jag kunde bli sämre på att blogga? Men i princip alla som läser min blogg känner mig väl på riktigt och har därför någorlunda koll ändå på hur mitt superintressanta liv har tett sig den senaste månaden. Har ni inte det kan jag i korta ordalag sammanfatta det som att jag har tränat, firat en superhärlig påsk i centrum av den värmebölja som infann sig då, druckit öl, spelat volleyboll, träffat en drös nya, härliga människor, stått och frusit så jag skakade under kortegen precis som förra året, åkt till Stockholm och träffat alla mina underbara vänner häruppe.
 
Det är för övrigt där jag befinner mig i skrivande stund, i Tinas kök i väntan på att hon ska komma hem från skolan (därav bildbristen, kommer en annan gång). I tisdags kväll, samma dag som jag anlände, hade hennes klass studentskiva med Gatsby-tema och det var en grym kväll! Kom hem vid halv fem-tiden och släckte inte förrän vid sex, varför man kan förstå att vi inte hann med så hemskt mycket igår mer än att åka hem till Anna, där vi hade fixat oss för skivan, och hämta våra grejer innan vi skulle träffa Inno på Pizza Hut. Vi åt oss proppmätta och rullade därefter i väg till KTH, Innos skola där det just nu pågår deras motsvarighet till kortegen. Vi drack öl, dansade oss svettiga men drog hem innan klockan blev för mycket. Stackars Tina skulle ju till skolan idag.
 
nu har hon kommit hem och vi ska laga japchae innan det är dags att gå på Annas modevisning. Lovar att jag uppdaterar snart igen!