vart jag mig i världen vänderKollade idag på en av de absolut bästa filmer jag sett - Remember the Titans. Handlingen i snabba drag - Virginia på 1970-talet; en tid då rasdiskriminering ännu var en del av vardagen och de svarta inte ens tilläts gå i samma skolor som de vita. En svart man blir tränare för stadens football-lag och detta upprör starka känslor bland invånarna. Rekommenderas starkt även om man inte gillar football för den handlar om så mycket mer! Kan ju även nämna att Ryan Gosling är med om man tycker att det är en bättre anledning, hehe.

P3 Guld-galan gick ju även av stapeln ikväll och vilka vann två priser om inte Den svenska björnstammen?! BRA DAG HELT KLART

för alla som inte dansar är en jävla våldtäktsman okejMaskinen – Krossa alla fönster - Original Version

Maskinen – Aldrig Vart i Malmö

Slagsmålsklubben – Ovningskora

Slagsmålsklubben – Rãrmokarhãng

Tecken på ålderdom

Blir ärligt talat sugen på att börja spela Binglotto när jag ser alla statusuppdateringar på Facebook från kompisar som sitter med sina lotter och håller tummarna.

sötaste killenHahahahahaha hur gullig som helst ju?!?!?! Stefan, 5 år, med sin Nalle Puh-tröja och Piggelin-glassen i ett fast grepp!!!

Haha dör


SÅ JÄVLA STOLTJaa, vad säger man? Tycker att gif:en ovan beskriver känslorna rätt så bra efter segermålet och mer behöver väl knappast tilläggas. Har för ovanlighetens skull följt hela turneringen (junior är ju mycket roligare) och det här var de väl värda! 31 års väntan äntligen över!

Hockey!!!!!


Världens märkligaste fobi?

Jag har alltid tyckt att grupper av små, runda hål tillsammans ser fruktansvärt äckligt ut och igår fick jag reda på att det tydligen finns en fobi för detta? Vet inte vad det heter på svenska men den engelska termen är trypophobia. Det är svårt att förklara vad jag menar men googla på detta och kolla själva. Varnar er dock, jag ville kräkas när jag såg bilderna och fick panikkänslor (hjärtklappning osv) haha....