TODAY
Terminens första tenta på onsdag och jag spenderar denna dag i soffan med böcker och kaffe. Eftersom jag prioriterade att plugga till högskoleprovet förra veckan är det verkligen sista rycket som gäller nu! Högskoleprovet ja, det gick väl sådär ärligt talat...Gjorde det helt otroligt basic misstaget att fastna på en uppgift alldeles för länge vilket ledde till att jag bara hann med halva provpass 2, och naturligtvis var det inte det passet som räknades bort utan istället provpass 3 som gick mycket bättre. AHHHH säger jag bara, frustration på hög nivå!!! Men för övrigt var det en toppendag! Träffade massa folk jag inte sett på evigheter, däribland mina finaste Elin och William <3 Jag och Bea, som också var där, blev hembjudna till dem på lunch och det var så underbart att bara sitta och prata om allt och ingenting. Även fast vi inte träffas så mycket nu för tiden känns det aldrig som att vi har glidit ifrån varandra när vi väl ses. 

Och jag träffade Alan! Det var om möjligt ännu roligare, för jäklar vad längesen det var vi sågs. Han körde mig hem och det kändes nästan som att vi gick i gymnasiet igen. Så skit samma hur provet gick, att få träffa alla mina fina vänner gjorde dagen värd det ändå <3

Webcambild

 
Såna gillar väl alla? Det är till och med en riktigt gammal en, såpass att jag fortfarande hade svart hår och tandställning. Egentligen lade jag mest upp den för att jag inte har några roligare bilder att bjuda på just nu, men det var ändå kul att rota igenom lite gamla bilder och se hur mycket jag faktiskt har förändrats sen förra året. Hade inte lust att ta någon ny heller eftersom jag har varit hemma från skolan igår och idag (är lite krasslig efter helgen) och är jätteskabbig just nu. Sitter och försöker plugga lite matte till högskoleprovet som är på lördag, så jag har i och för sig ingen anledning att se något annat ut heller, för den delen. Det är första gången sen jag tog studenten som jag räknar något mer avancerat än nians gångertabell, men med hjälp av Inno och denna grymma sida verkar kunskaperna ändå kämpa sig fram i ljuset igen! Blev dock påmind nyss om hur otroligt, ofantligt, enormt tråkigt geometri är...

KLUBB GÖTA DJ CHALLENGE

 
 
 
njöt av utsikten från västerbron med inno

Helgen har varit mycket bra! Skrattade så jag grät, åt så jag storknade, dansade så fötterna värkte och skrek tills jag trodde lungorna skulle hoppa ur kroppen på mig. Men det var det värt för det var den DJ som fick högst jubel från publiken som vann, och vem tror ni gjorde det om inte Taiyou! Så nu är det final som gäller i helgen och den som kammar hem hela skiten vinner en resa till Shanghai samt att spela på klubb Götas nypremiär i november/tillsammans med en VÄRLDSARTIST någon gång i december. Feeeet chans ju, så gå in och anmäl er till eventet här, gör plats i kalendern nu på lördag den 25e oktober och se till att vara på plats för att heja fram DJ Taiyou hela vägen till Kina!

WEEKEND // STOCKHOLM

 
 
bild från i somras när jag & Jainie gjorde Da Nang osäkert på moped
 
Godmorgon readerz! Idag börjar min dag med att färdas baklänges i en fart av cirka 160km/h. Jag sitter alltså på tåget mot Stockholm, där jag ska hälsa på min kära Jainie en sväng. Hennes dj:ande pojkvän ska nämligen tävla i Klubb Göta DJ Challenge ikväll, vilket sammanföll med att hon imorgon ska bila ner till sina föräldrar i Värnamo, så då bjöd hon med mig på båda grejerna. Både Jainies föräldrar och jag har fått höra en del om varandra så det ska bli väldigt roligt, haha. 
 
Nu när jag kommer upp ska käre Innopinno komma och möta mig på stationen så ska även vi hitta på något en sväng innan Jainie kommer. Inno och jag pratade faktiskt häromdagen om att vi borde ses snart, så denna högst spontana Stockholmsvisit kom högst lägligt! Kommer bli gr9 att få prata, skratta och bara ta igen lite av den tid vi förlorar på att bo så långt ifrån varandra. 

Moments

 
 
 
Promenad med mamma // besök i saluhallen // en look från förra veckan

Far & fläng

Hej loverz. Idag blåser det av bara fan både hemma och i stan. Det är nästan så man kan tro att den där tyfonen i Japan har ynglat av sig ända hit. Helgen bjöd dock på sol i mängder så då jävlar carpade jag så mycket diem att det borde spruta ut ur öronen på mig. 

I lördags hade Johan och Jonas kombinerad födelsedagsmiddag hemma på Tocknarås, vilket var mycket gott och mycket trevligt. 


Finporslin, finglas och finfin dukning courtesy av modern min. Vem kunde ana att det skulle bli så snyggt med skräp på bordet?Smeagol och Frodo, Johans två katter, är båda skeppskatter. Asså dör för deras små tumvantar ♡♡♡


På söndagen hängde jag återigen med när pilbågeföreningen som mamma och Johan är med i drog ut på långbågegolf. Även jag testade att skjuta lite men var ringrostig till tusen...


Johans föräldrar har en mkt vacker trädgård


När vi kom hem bakade jag och mamma kanelbullar eftersom det var kanelbullens dag på lördagen. Men äsch, man kan inte vara hur nogräknad som helst, och det finns inte många sätt att avsluta en helg på som är bättre än nybakta bullar!

요즘엔

Oktober har anlänt och med det är hösten här på riktigt tycker jag. Nu åker tjocka halsduken på innan jag springer (ja, jag är alltid sen) till bussen om morgnarna och jag har varit i varenda tänkbar affär tre gånger om på jakt efter en höst/vinterjacka. En av gångerna fick jag även sällskap av Tove, med en sushi-lunch som belöningen efter att ha jäktat runt utan resultat:


Annars går jag i skolan som vanligt, satt även nere på stadsbiblioteket med Kevin torsdag/fredag och pluggade ett par timmar. Helt otroligt ambitiöst för att vara mig! Även vi har hunnit med ett par luncher, en dag på Chalmers (sjukt bra mat för en billig peng) och i torsdags gick vi ner till saluhallen för en klassisk ärtsoppa med pannkakor. Det var faktiskt första gången jag var där inne, tro det eller ej, men trevligt nog fanns det hur mycket göttigt som helst! Såg ett par ställen med veg respektive raw food som jag gärna skulle vilja testa på nån gång. 

För att hinna få ett grupprum på bibblan har vi varit där innan nio och Södra vägen var så jäkla fin i morgonsolen! Den här stan i mitt hjärta alltså.